Årets ingeniørbragd - STEM HER!

RADIKAL: Den bakoverlente baugen gir mange fordeler, men bryter helt med tradisjonell tekning. (Bilde: ULSTEIN DESIGN)
Edward Witczak ble skremt da han ved en ren tilfeldighet oppdaget kvikkleira som truet grenda Kråkstadmarka i Meråker i Nord-Trøndelag. (Bilde: ESPEN LEIRSET)
TEKNOLOGI TIL BESVÆR: ReVolts nye batteriteknologi skulle tilføre det trønderske næringsliv et nytt og svært interessant tilskudd. Trodde man. Men nå har styret vedtatt å flytte selskapet til Sveits. (Bilde: ReVolt)
Institutt for Datateknikk og informasjopnsvitenskap ved NTNU er en utklekkingsanstalt for utviklere til verdens store søkemotorteknologiselskaper. (Bilde: NTNU/Info)
VIL REDDE SJØFOLK: De unge gründerne presenterte oppfinnelsen som gjør redningsarbeid lettere på Technoport i Trondheim. Fra høyre Lars Andre Solberg, Håkon Skjelten og Jonas Aamodt Moræus. (Bilde: ESPEN LEIRSET)

Etter Ulstein Design ligger SvinesundDet er seks kandidater til årets pris. Her er lista:

HER KAN DU STEMME!

Teknisk Ukeblads lesere er med på å kåre vinneren ved å stemme via våre nettsider. I tillegg vil en jury bestående av representanter fra NITO, Tekna og TUs redaksjon være med og avgjøre vinneren og kontrollere at alt går riktig for seg. Du kan bare stemme en gang!

.Avstemmingen avsluttes fredag 2. desember og vinneren utropes i TU 36 og på nett fredag 16. desember.

Prisen deles ut på Kursdagene ved NTNU i januar 2006.

Oppdatert 16/11-05

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå