T2

AppStore for printere

TILKOBLET:Lexmarks nye blekkskriver kan skilte med mer enn separate blekkpatroner. Den har en stort LCD panel hvor brukeren kan legge inn nye applikasjoner, til og med sine egenproduserte via Internett.
TILKOBLET:Lexmarks nye blekkskriver kan skilte med mer enn separate blekkpatroner. Den har en stort LCD panel hvor brukeren kan legge inn nye applikasjoner, til og med sine egenproduserte via Internett.
8. sep. 2009 - 13:09

Der Apple innoverer følger andre etter. Lexmark har skjønt at fremtiden handler om muligheten til å laste ned alle slags applikasjoner fra nettet.

Utvikle selv

I tillegg har selskapet også gjort det lett å utvikle egne applikasjoner. Mange av de nye blekkskriverne de nå lanserer har et stort, trykksensitivt 4,3 tommers LCD-panel med samme teknologi vi finner i iPhone.

Her er det utrolig lett å finne frem i alle funksjonene og Lexmark har brukt bilder for å illustrere funksjonene i stedet for tekst. Når skjermen ikke brukes kan man i stedet sette i gang en RSS-applikasjon som viser de siste nyhetene.

Eller man kan laste ned en applikasjon som skanner sider og sender dem som e-post uten å involvere PC-en.

Multimaskiner

Alle de nye modellene som nå lanseres er multifunksjonsmaskiner.

Selv den billigste utgaven til 859 kroner har både printer, kortleser og skanner og kan brukes som kopimaskin.

Alle modellene har også trådløs nettverkstilkobling.Ny teknologi

Lexmark har gjennom mange år falt etter de andre store blekkskriverleverandørene i teknologi.

Nå har de tatt seg selv i nakken og de nye modellene kommer med separate blekkpatroner og et skriverhode som er garantert å vare i skriverens levetid.

— Det er ikke bare skriveren som er billig, det skal være billig å skrive ut også. En vanlig sorthvitt-utskrift skal koste under 10 øre. Fordi vi har skilt blekkpatronene fra skriverhodet er blekket blitt mye billigere, sier markedsdirektør i Lexmark, Hans Arvid Rønning.

Den billigste modellen med stor LCD-skjerm, Interact 605, koster 1729 kroner, men den har også tosidig utskrift og WLAN med n-standard.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.