MOBIL

- Apple har bestilt 15 millioner iPhone 5

Apple har angivelig lagt inn bestilling for produksjon av neste generasjon iPhone.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. juli 2011 - 09:38

Den taiwanske industriavisen DigiTimes.com melder at taiwanske Pegatron Technology har fått en bestilling som innebærer at de skal produsere 15 millioner av neste generasjon iPhone. 

Telefonene skal være klare for utsending i september, noe som kan bety at Apples neste iPhone kommer i salg rett over sommeren.

iPhone 4S?

Kildene hevder at den nye iPhone-modellen ikke vil få noen vesentlige endringer i forhold til iPhone 4. Det kan altså være at vi får se en oppgradering av maskinvaren i telefonen, slik Apple gjorde med iPhone 3GS. Denne telefonen var lik iPhone 3G, men med kraftigere maskinvare.

DigiTimes' kilder hevder at Pegatron allerede har begynt å motta komponentene som skal brukes i telefonen.

Pegatron har allerede produsert iPhone 4, og ifølge avisen har de på grunn av dette utvidetet produksjonskapasiteten sin kraftig.

Informasjonen skal ifølge DigiTimes stamme fra kilder hos komponenttilvirkere. Pegatron har på sin side nektet å kommentere saken.

Hvordan blir den?

Dersom det stemmer at telefonen i hovedsak er lik iPhone 4 tipper vi at den vil få oppgradert maskinvare, som tokjerneprosessor og raskere internettilkobling. Det kan være at Apple snuser på en LTE-variant eller en HSPA+-utgave, og at telefonen i så fall får navnet iPhone 4G.

Men alt dette blir spekulasjoner. Om Apple presenterer noe i september gjenstår altså å se.

LES OGSÅ: Dette sier ryktene om iPhone 5

Kilder: DigiTimes.com,

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.