APPS

Appen som søker lekende lett

ANDROID-APP: Med Gesture Search er det utrolig enkelt å finne kontakter, apps og annet på mobilen din.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. mars 2011 - 15:54

Gesture Search

Søk på telefonen din ved å tegne på skjermen.

Utvikler: Google
Plattform: Android
Pris: Gratis 

Slik bruker du QR-kode
Last ned: Android Market 

På mange Android-telefoner er det å søke i kontaktlisten litt mer knotete enn det burde være. Du må trykke deg inn i kontaktlisten, trykke menytasten, så "søk", skrive navn, velge kontakt og deretter trykke "ring". 

Gesture Search tar disse seks stegene og gjør dem til to: Søk og ring.

Tegn på skjermen

Konseptet er like enkelt som det er genialt. Du henter frem appen, tegner en bokstav på skjermen, og så hentes alle kontakter som begynner med denne bokstaven frem. Tegner du en bokstav til kommer alle kontaktene med disse to, og så videre.

Vi tok tiden på å slå opp i kontaktlisten på vanlig måte, og å bruke Gesture Search. Vår høyst uvitenskaplige måling viste at vi sparte omtrent ti sekunder fra start til oppringing.

Appen kan legges som snarvei på skrivebordet, eller du kan aktivere den med en bevegelse kalt "Double Flip", som er nærmere beskrevet på Googles nettsider. Sistnevnte krever litt trening, men når den sitter kan du søke uansett hvor du er i systemet.

Søk på alt mulig

Gesture Search er ikke bare begrenset til kontakter. Du kan sette den til å søke på apps, musikk, bokmerker og innstillinger. En hendig måte å finne igjen saker på mobilen din dersom du har mye installert, med andre ord.

Last ned Gesture Search fra Android Market.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.