NETTARKIV

Åpen e-miljøkonferanse

Fremtidens miljøbilde skal tegnes: Er vi like opptatt av klimaet i år 2030, eller er det helt andre problemer vi må ta fatt i? Vil vi lære å leve med ulven? Vil Miljøverndepartementet bli nedlagt? Har vi opplevd de skrekkscenarier som tegnes av skeptikere til bioteknologi?

Dette er noen av spørsmålene som dukker opp i arbeidet med å lage en visjon for miljøtilstanden i fremtiden.

Som en del av prosjektet Miljøvisjon 2030 lanserer Forskningsrådet en elektronisk konferanse. Konferansen er åpen for alle, og Forskningsrådet håper på denne måten at flest mulig vil delta i arbeidet med å tegne et bilde av miljøtilstanden i år 2030.

Det er allerede kommet noen innspill i debatten: Seks institutter fikk tidligere i vår i oppdrag å utarbeide et innspill som grunnlag for det videre arbeidet. Resultatene ligger på Forskningsrådets Ekstranett hvor konferansen skal foregå. Ved å bli med på konferansen kan du kommentere på innspillene fra instituttene, eller du kan legge inn ditt eget innspill.

Til det trenger du et passord, som du kan få ved å sende en mail til vr@forskningsradet.no. Konferansen er åpen frem til 30. august 2001.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.