Ansatt som salgsdirektør i Zeekit

Lars Schøyen er nå på plass som salgsdirektør i Zeekit. Han kommer fra jobben som nordisk salgsdirektør i Puzzel.

lars stdLars Schøyen går inn i Zeekits ledergruppe som salgsdirektør
lars stdLars Schøyen går inn i Zeekits ledergruppe som salgsdirektør
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
2. sep. 2022 - 16:30

Lars Schøyen går inn i Zeekits ledergruppe som salgsdirektør hvor han skal videreutvikle salgsorganisasjonen og får ansvar for key account managerene i Zeekit.

Lars Schøyen har bakgrunn fra private equity eide Puzzel, der han hadde rollen som nordisk salgsdirektør. Han har en lang karriere bak seg i salg, med erfaring fra både telekom- og softwarebransjen. Han har jobbet med salg innen IT og software siden slutten av 90 tallet og har vært både i TDC (nå Telia) og Visma før han startet i Puzzel.

- Det er en nøkkelstilling vi nå har fylt, og jeg er svært fornøyd med å få Lars med på laget. Han har vært gjennom den reisen vi nå står ovenfor før og tilfører selskapet mye verdifull erfaring. Med Lars om bord er vi klare, neste fase i vekststrategien starter nå, sier administrerende direktør i Zeekit Robert Bengtsson-Fosen.

- Zeekit er en utfordrer med et stort potensial i en fase der det åpner seg store muligheter. Digitalisering vil prege utviklingen i bransjene vi jobber, og vi er godt posisjonert for å levere gode løsninger til fremoverlente kunder. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan få til med dette utgangspunktet sier salgsdirektør i Zeekit Lars Schøyen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.