Ansatt som advokat innen entrepriser og OPS-prosjekter hos Marstrand

Kjell-André Honerud er blitt ny partner og daglig leder i Marstrand Advokatfirma.

Kjell-André Honerud kommer fra DLA Piper, og blir nå  ny partner og daglig leder i Marstrand Advokatfirma.
Kjell-André Honerud kommer fra DLA Piper, og blir nå ny partner og daglig leder i Marstrand Advokatfirma.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
9. okt. 2019 - 13:38

Marstrand er et rådgivningsfirma bestående av en konsulent- og en advokatvirksomhet som sammen bistår prosjektorienterte virksomheter. Selskapet kombinerer en analytisk tilnærming med omfattende erfaring fra ulike næringer. Målet er å bli Norges mest komplette fagmiljø innen prosjektfaget.

Kjell-André Honerud er anerkjent for å være en av landets mest erfarne advokater innen entreprise, offentlig anskaffelser, eiendom og OPS-prosjekter.

– Det er den tverrfaglige satsningen som er hovedgrunnen til at jeg har valgt å gå til Marstrand. Bygg- og anleggsbransjen står overfor store utfordringer. Konfliktnivået er for høyt, og på flere områder er det en ukultur blant bransjeaktørene. Bransjen må tenke nytt; prosjektets interesser må stå i fokus og være førende foran aktørenes særinteresser. Marstrand rigger seg for å være i front av denne utviklingen. Med kjernekompetanse innen prosjektfag og juss vil vi kunne bistå både byggherrer og leverandører på best mulig måte, sier Kjell-André Honerud i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.