MOBIL

Android Ice Cream Sandwich i oktober?

Den neste store oppdateringen av Android skal være rett rundt hjørnet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. aug. 2011 - 09:34

Googles neste versjon av Android skal være Ice Cream Sandwich. Denne utgaven skal være en sammensmelting av 2.3 Gingerbread og 3.2 Honeycomb, slik at samme operativsystem brukes på både tableter og mobiler.

Google har ikke avslørt når denne versjonen skal komme, men det har vært antatt at den vil se dagens lys i løpet av året.

- Oktober

Nå hevder nettstedet BGR.com å sitte på informasjon om omtrentlig dato. De viser til en anonym kilde som skal ha kjennskap til temaet. Kilden forteller at de førte enheten med Ice Cream Sandwich kommer så tidlig som i oktober. Dette må i så fall bety at den neste versjonen av Android nærmer seg lansering.

Grunnen skal være at Google ønsker å få sin nye Android-versjon på markedet før Apple eventuelt slipper sin neste iPhone denne høsten.

Dersom dette stemmer, og Apple lanserer en ny iPhone i høst har alle vi som er over gjennomsnittlig interessert i mobil noen hyggelige måneder i vente...

Kilde: BGR.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.