MOBIL

Android 4.0 ute til Sony Xperia P

Sony fortsetter Ice Cream Sandwich-utrullingen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. aug. 2012 - 14:49

Da vi testet Xperia P i juni gjorde vi en stor greie ut av at telefonen ikke ble levert med siste utgave av Android. Etter den siste oppdateringen leveres den fortsatt ikke med siste utgave av Android (4.1), men har i det minste fått Android 4.0.

LES OGSÅ: Test av Sony Xperia P

Stor ståhei til tross - vi likte telefonen godt, og det største ankepunktet vårt var at den ble levert med Android 2.3. Vi lovet å komme med en oppdatering av testen når den fikk Android 4.0, så denne kommer så snart vi har fått Android 4.0 på vårt testeksemplar.

Flere nyheter

Tilbake til saken: Oppdateringen til Xperia P er nå tilgjengelig via Sony PC Companion, og blant nyhetene finner du Walkman-app, og nytt mediagalleri. I tillegg lover Sony at du etter oppdateringen kan få inntil fire ganger så lang hviletid.

Ellers har de nye funksjonene i Android 4.0 kommet på plass, som oversikt over databruk og widgeter du kan endre størrelsen på.

LES MER: Dette er nytt i Android 4.0

Alle får ikke oppdateringen samtidig. Vi er blant dem som ikke får oppdatert ennå. Android 4.0 skal rulles ut i løpet av de neste ukene, skriver Sony på sin blogg. Om du vil sjekke om den er tilgjengelig for din telefon gjør du dette via PC Companion på PC-en.

Kilde: blogs.sonymobile.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.