MOBIL

Android 4.0 ute til Huawei Honor

Nå får du nest nyeste versjon av Android på Huawei Honor.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. aug. 2012 - 09:47

Huawei har gjort tilgjengelig en Ice Cream Sandwich-oppdatering for Huawei Honor U8860. Denne gir deg versjon 4.0.3 av Android. 

Oppdateringen er ute som en nedlasting via Huaweis Facebook-sider, og må installeres manuelt. Det er altså ikke snakk om en enkel ettklikks-oppdatering her, men det bør være overkommelig for de som har gjennomsnittlige dataferdigheter.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.0

Det første du trenger er et minnekort på minst 1 GB, noe som så vidt vi vet ikke følger med telefonen. Grunnen er at oppdateringsfilene må lastes inn på telefonen via minnekortet.

Du må ta backup

Du må også være oppmerksom på at oppdateringen vil slette alle data fra telefonen din. Det er altså svært viktig at du tar en sikkerhetskopi først. 

Om du bruker Huaweis egne sikkerhetskopi-app er det viktig at du passer på at sikkerhetskopien faktisk lagres på SD-kortet, og ikke i telefonminnet. Er sikkerhetskopien lagret feil sted vil den slettes ved oppdatering av Android. I utgangspunktet skal appen lagre sikkerhetskopien på minnekortet når dette er satt i, men om du vil være sikker åpner du filutforskeren på telefon og undersøker at sikkerhetskopien din ligger under mappen "HuaweiBackup".

For ekstra sikkerhet anbefaler vi at du kopierer sikkerhetskopien din over til PC-en før du setter i gang.

Slik gjør du:

Sett inn minnekortet i telefonen, og koble den til PC-en.

Last ned oppdateringsfilene fra Huaweis Facebook-side.

Åpne oppdateringsfilen på PC-en din, og kopier mappen "dload" til roten i minnekortet (du skal altså ikke legge mappen i en undermappe".

Koble telefonen fra PC-en. 

På telefonen åpner du Innstillinger -> Lagring -> Programvareoppdatering og velger "SD-kortoppgradering". Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Instruksjonene har vi hentet fra Huaweis egne oppdateringsanvisning, siden vi ikke har telefonen selv. Men det ser altså ut til å være rimelig rett frem. Om du vil lese anvisningene selv finner du disse i et Word-dokument i oppdateringsfilen du lastet ned.

Takk til alle som tipset oss om dette!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.