MOBIL

Android 4.0 til Xperia Active

Sony ruller ut Ice Cream Sandwich til sportsmobilen sin.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. juni 2012 - 09:11

Sony fortsetter sin utrulling av Android 4.0-oppdateringer, og begynte allerede på fredag å oppdatere Xperia Active til den nyeste versjonen av operativsystemet.

SE OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.0

På høy tid kan en si, da telefonen ble lansert allerede i juni i fjor, og kom i salg i oktober. Men nå er altså turen kommet til denne telefonen, som dermed får siste utgave av Android før splitter nye modeller som Xperia S og Xperia P.

LES OGSÅ: Test av Sony Xperia Active

Via PC-en

Du kan oppdatere din Xperia Active ved å starte opp PC Companion på PC-en din, koble mobilen til med en USB-kabel i PC Companion-modus og sjekke om den er klar for din telefon. Det er den ikke nødvendigvis, da oppdateringen går ut i puljer.

Du kan sjekke om din telefon er blant dem som er på listen ved å sjekke Sonys blogg. Du må plukke av bakdekselet på telefonen din og sjekke den såkalte SI-koden under batteriet for å finne svaret.

Om du ikke har installert PC Companion på PC-en din finner du programmet hos Sony. Husk også på at telefonen ikke kan oppdateres til Android 4.0 på andre måter enn dette, og at telefonen ikke vil si fra om at oppdateringen er tilgjengelig.

Kilde: talk.sonymobile.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.