Android 4.0 ruller ut på Motorola Razr

Nå får Razr en smak av Ice Cream Sandwich.

Android 4.0 ruller ut på Motorola Razr

Motorola har begynt å rulle ut Android 4.0-oppdatering til den internasjonale utgaven av Razr XT910. Dermed får også Razr-eierne ta del i Ice Cream Sandwich-festen.

Det er mildt sagt overraskende at dette har tatt så lang tid, med tanke på at det er Google som eier Motorola Mobility, noe de har gjort i ett år. Det er nå snart 10 måneder siden Android 4.0 ble lansert. Rett etter lanseringen av telefonen meldte Motorola at den skulle få Android 4.0 rett over nyttår i år.

LES OGSÅ:
Test av Motorola Razr
Test av batterikongen Razr Maxx 

Operatørkrøll

Forsinkelsen skal ifølge nettstedet GSMarena.com skyldes at operatøren T-Mobile ikke ville godkjenne oppdateringen, siden de ønsket å gjøre egne endringer i programvaren. Dette ville ikke Google tillate, ifølge nettstedet. Operatøren skal ha gitt seg, slik at oppdateringen nå kan rulles ut til alle Razr-eiere.

Vi har ikke mottatt noen offisiell informasjon om oppdateringen, men nettstedet melder at utrullingen skal begynne i dag, og at de som har en Razr kan sjekke etter oppdateringer under "Om telefonen". Oppdateringen er på 153,3 MB, og kan lastes ned over internett.

Vi har selv sjekket om den er tilgjengelig for oss, og foreløpig er den ikke mulig å laste ned. Si gjerne fra i kommentarfeltet under dersom du har fått oppdatere.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om: