MOBIL

Android 2.3.5 klar for Galaxy S II

Nå kan du oppdatere Samsung Galaxy S II igjen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. okt. 2011 - 23:53

Samsung er på oppdateringskjøret om dagen. Da de la ut oppdateringen til Android versjon 2.3.4 viste det seg at det var krøll med oppdateringen som førte til at kalenderen og e-post-klienten plutselig fikk engelsk språk. Enkelte eiere klaget også på at telefonen føltes tregere.

2.3.5-oppdateringen til Galaxy S II ble tilgjengelig allerede i begynnelsen av måneden for enkelte brukere, så det kan godt hende at noen av dere allerede har oppgradert. Når vi sjekker i Samsungs PC-programvare Kies ligger oppdateringen klar, så vi antar at de aller fleste nå har mulighet til å installere den.

Fikser språkfeil

Det er ingen store nyheter i denne oppdateringen, men problemene med 2.3.4-oppdateringen er fikset. Dermed får du igjen e-post og kalender på norsk. Samsung har også fjernet "fjær"-animasjonen når du blar deg til toppen eller bunnen av en liste i menysystemet. Grunnen til dette er et av de mange patentsøksmålene til Apple, som hevder å eie denne menyanimasjonen. I stedet har nå toppen eller bunnen av listene en farge som markerer slutten.

Bedre Gmail

Ellers har Android 2.3.5 fått en oppdatering av Gmail-klienten. Det er nå blant annet mulig å kun synkronisere prioritert e-post, noe som skal spare strøm. Du kan sette egne ringetoner for mottakere, og klienten husker hvem du tillater å vise bilder fra. 

For å oppdatere Galaxy S II til Android 2.3.5 trenger du PC-programvaren Kies fra Samsung. Når du starter dette programmet og kobler telefonen til vil du få beskjed om at en oppdatering er tilgjengelig dersom den er klar for din telefon.

Et lite tips fra virkeligheten: Ta backup før du oppdaterer.

Takk til Bent for tips!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.