GUIDER

Anbefalt iPhone-app: Gift Plan

I forbindelse med julen er det mye en skal huske på, blant annet alle du skal kjøpe julegave til og hva disse ønsker seg.

13. des. 2010 - 10:40

Gift Plan

Gift Plan er en applikasjon som lar deg organisere gaveidéer for alle mulige anledninger.

I disse juletider finner vi det på vår plass å tipse dere om en iPhone-applikasjon som hjelper oss å få bedre kontroll midt oppi alt kaoset. Gift plan tar for seg de fleste aspektene rundt jule- og andre gaver du skal kjøpe til venner og familie.

Applikasjonen holder styr på hva en liker, som yndlingsmerker, farger og størrelse vedkommende bruker i klær og sko. Appen tar for seg bursdager, bryllupsdager og enda mer, så vel som julegaver.

Hvem får gaver av meg?

Første gang du tar i bruk appen må du hente inn de personen du har tenkt å gi gaver til. Dersom du har kontakter med oppført bursdag kan du importere disse fra enten kontaktlisten på telefonen eller fra Facebook. Herfra henter du kun de du planlegger å gi gaver til, men du kan også opprette enkelte kontakter inne fra appen.

Som utgangspunkt ligger bursdager, julegaver og 'anniversaries' inne, men du har også mulighet til å legge til enda flere hendelser som er verdt å huske på.

Når du har importer dine kontakter legger disse seg i en liste i rekkefølge etter hvilken hendelse som er nærmest i kalenderen. I listen indikeres det hvor mange dager det er til hendelsen inntreffer. Dersom det blir mye å holde styr på kan listen også filtreres etter kategori, og i menyen finner vi óg en kalendervisning som et alternativ til listevisningen for de som foretrekker det.

Forskjellige gavekategorier

Når lister over personer er så lang at lommeboken begynner å bli grinete, da kan du putte de forskjellige personene i forskjellige kategorier. Her setter du med andre ord opp hvem du skal kjøpe julegaver til, evt. hvilke av dine gifte venner som skal få bryllupsdagsgaver og så videre. Som nevnt kan du da opprette egne kategorier etter behov.

Full oversikt

Trykker du deg inn på en person får du opp alle hendelser som omhandler vedkommende, og hvor lenge det er til de forskjellige. Her kan du også legge inn gaveidéer, hva personen liker og ikke liker, hvilke størrelser vedkommende bruker og hva du allerede har kjøpt til denne personen og i hvilken sammenheng. Herfra kan du også legge til og eller endre hendelser for enkelte personer, eventuelt kan du slette personen fra listen.

Tilpasning

I innstillingsmenyen kan du sette opp at applikasjonen skal sende deg advarsler i forkant av hendelser som nærmer seg. Du kan i tillegg tilpasse de forskjellige hendelsestypene og sette passord for applikasjonen i tilfelle du har en overnysgjerrig kjæreste eller denslags.

Handleliste

I menyen ligger det også en handleliste som gir deg full oversikt over hvor mye de forskjellige gavene har kostet deg og hvor mye du har brukt samlet for de forskjellige kategoriene. Dette er et godt hjelpemiddel når en har et budsjett en skal prøve å holde.

Kanskje du nettopp har fått deg iPhone og ikke er helt vant med iOS, da finner du en meget grei gjennomgang av hvordan applikasjonen fungerer under 'Info' i menyen.

Gift Plan gjør en god jobb med å hjelpe deg med å holde styr på dine gaveinnkjøp. Dersom du vanligvis avhenger av lister for å huske alt du skal kjøpe i juletiden kan vi anbefale deg å vurdere å bruke 11,- kroner på denne applikasjonen i AppStore.

Se bildegalleriet for et enda bedre inntrykk av applikasjonen. Lykke til med julehandelen!

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.