Amund Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen

Konserndirektør Amund Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen fra 24. august. Tøftum har 15 års fartstid i selskapet med erfaring fra både anlegg, bygg og offshore, samt fem års erfaring som medlem av konsernledelsen.

Audun Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen fra 24. august.
Audun Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen fra 24. august.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. aug. 2020 - 13:58

– AF Gruppen er tuftet på tydelige kjerneverdier, et sterkt fellesskap og med et klart mål om å dyrke frem egne ledere. Med Morten Grongstad som konsernsjef har AF Gruppen styrket sin posisjon som ett ledende entreprenørkonsern. Når Morten nå har ønsket å sende stafettpinnen videre, så er det svært tilfredsstillende å se at vi kan løfte frem en ny intern leder, sier styreleder Pål Egil Rønn.

– Tidspunktet er riktig for å sende stafettpinnen videre. AF Gruppen har en størrelse og en forretningsmessig bredde som gir Amund Tøftum og 5.600 fantastiske kolleger gode muligheter til å fortsette den lønnsomme veksten som kjennetegner AF, sier Morten Grongstad.

Morten Grongstad vil etter ønske fra påtroppende konsernsjef være tilgjengelig for selskapet.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

– Jeg ser frem til muligheten til å lede et selskap med så mange dyktige ansatte. Selskapet har vært gjennom en betydelig vekstfase og er nå i ferd med å etablere seg som ett av de større entreprenørselskapene i Norden. AF vil fortsatt søke å være et fremoverlent selskap der sikkerhet og lønnsomhet er sentrale elementer for vår verdiskaping, sier Amund Tøftum.

Birgitte Ringstad Vartdal er utdannet sivilingeniør innen fysikk og matematikk fra NTNU, og har en mastergrad i finansiell matematikk fra Herriot Watt University i Skottland.
Les også

Sivilingeniør i fysikk blir ny Statkraft-sjef

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.