MASKINERUTSTYR

Amman etablerer egen organisasjon i Norden

Amman samler salg og service av asfaltfabrikker i egen Norden-organisasjon, med Thor Henning Hansen som ansvarlig for Norge.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
26. mars 2015 - 11:11

Fra 1. april skal den den nye organisasjonen for hele Norden være på plass, etter at sveitsiske Amman nå har bestemt seg å kjøre salg og service av asfaltfabrikker på egen kjøl. Dermed er avtalen med Beck Maskin avsluttet, og med på lasset er Thor Henning Hansen som skal forestå salget i Norge - slik som han har gjort i mange år.

Amman har også ansatt egne servicefolk, som også skal forsyne kundene med deler.

- Dette er en naturlig konsekvens av den internasjonaliseringen som skjer også i asfaltbransjen, der kundene her i Norden i stadig større grad er å finne som aktører i flere land. Vi ser at konkurrentene også gjør det samme. Den nye Amman-organisasjonen er et resultat av ønsker og behov, og derfor har de valgt å forlate løsningen med forhandlere i de enkelte land, forteller Thor Henning Hansen.

Når det gjelder asfalt- og anleggsvalsene og øvrig komprimeringsutstyr fra Amman, vil disse fortsatt bli solgt av Normann Olsen Maskin.

Hva som vil skje med asfaltutleggerne er foreløpig uavklart. Det betyr at salget av disse i første omgang vil bli håndtert av hovedkontoret i Sveits.

Ifølge Thor Henning Hansen har Amman i dag omtrent 35 prosent av markedet på asfaltfanbrikker i Norge, som totalt teller omtrent hundre pr dags dato.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.