IKT

Amerikanerne vil inn i nordiske bygg

3. sep. 2001 - 16:45

Autodesk har nå overtatt utviklingsvirksomheten av IT-løsninger til bygg- og anleggsbransjen samt utvalgte tekniske produkter fra Point Gruppen AB, et heleiet datterselskap av CAD-Q Holding AB.

Årsaken skal være at Autodesk satser kraftig på nordisk og europeisk byggeindustri. Selskapet utvikler programvare for konstruksjon og design og har over fire millioner kunder i over 150 land.

– Dette er meget viktig for vår utvikling innen byggindustrien på både det nordiske og det europeiske markedet, sier Thomas Juntti, salgsdirektør ved Autodesk AB. Han hevder at kundene får raskere tilgang til lokale løsninger for byggindustrien basert på siste teknologi. Samtidig kan de fortsette å benytte den informasjon de har skapt tidligere.

Som en del av avtalen vil Autodesk overta rundt 25 ansatte med kunnskap og ekspertise innen europeisk byggeindustri og programvareutvikling. Et nytt utviklingskontor for Autodesk Building Industry Division vil også bli åpnet i forbindelse med Point Gruppens kontor i Borås.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.