Altenativ til solenoidventiler

Alfa Laval tilbyr en integrert kontrollenhet for næringsmiddelindustrien. Den skal være et rimeligere alternativ til tradisjonelle ventilovervåkings- og kontrolløsninger.

Alfa Laval ThinkTop D30
Alfa Laval ThinkTop D30
26. feb. 2016 - 07:00

 Alfa Laval ThinkTop D30 er en integrert kontrollenhet for hygieniske bruksområder i næringsmiddel-, meieri-, drikkevare-, farmasøyt- og husholdningsindustrien. Den er kompakt, intelligent og enkel å montere. Denne pålitelige kontrollenheten kan tilby et rimelig og kostnadseffektivt alternativ til tradisjonelle ventilovervåknings- og kontrolløsninger, skriver selskapet i en pressemelding.

Enkel å montere

Montering og oppsett skal være raskt og enkelt, noe som eliminerer feilhåndtering under igangsetting og produksjon. Den nye enheten er utformet for å imøtekomme markedets etterspørsel etter større brukervennlighet og mer praktisk kontroll av automatiserte ventiler. Man plasserer ganske enkelt enheten på toppen av ventilaktuatoren, kobler til luft og kobler deretter kabelen til PLS-systemet. Det kreves ingen spesialekspertise, adaptere eller verktøy, og det er ikke nødvendig å justere tilbakemeldingsposisjonen.

Se også: Rimelig løsning for filtrering

Tap av lufttrykk

ThinkTop D30 registrerer tap av lufttrykk,  som er en av de mest vanlige typene prosessvikt. Den tåler effekten fra fysiske sammenstøt, vibrasjoner, trykkstøt, termiske variasjoner og sjokkbølger. ThinkTop D30 er tilfredsstiller kravene til IP66/IP67, så den forhindrer kondens og hindrer støv, vann og andre partikler i å trenge inn i kontrollhodet. Dette betyr også at kontrollhodet kan spyles med vann eller rensevæske uten at driften påvirkes. Dette sikrer maksimal hygiene og eliminerer effektivt problemer knyttet til korrosjon og ekstern kontaminering.

360 grader

ThinkTop D30 har et digitalt grensesnitt med en 360-graders visuell indikator, noe som gjør det mulig å forbedre overvåkningen av lufttap eller tilbakemelding om lekkasje fra aktuatoren med og uten strømtilførsel. Dette bidrar til mer stabil drift av hygieniske prosesser, forbedret produktkvalitet og mer driftstid.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.