Aldri vært flere på IT-tinget

Ergo Groups IT-ting samler flere og flere i IT-bransjen. I år er det 600 deltakere.
Ergo Groups IT-ting samler flere og flere i IT-bransjen. I år er det 600 deltakere. (Bilde: Trond Heggelund)
  • IT

– Jeg synes det er meget gledelig at vi har klart å samle IT-Norge her i Tønsberg. Det er 24. gang at IT-tinget blir arrangert og med over 600 deltakere har det aldri tidligere vært så stor interesse for arrangementet, sier Ergo Group-sjef Terje Mjøs til Teknisk Ukeblad på nett.

Lære av hverandre

Under åpningen av IT-tinget sa Ergo Group-sjefen at det er svært gode tider i bransjen nå, og derfor er de fleste bedriftene ute etter å finne konkurransefortrinn og lære av hverandre.

– Derfor er IT-tinget så viktig, hevdet han.

I løpet av onsdagen og torsdagen vil IT-tinget utvilsomt være et høydepunkt for dem som ønsker å få med deg de siste IT-trendene, erfaringer, meningsytringer og ikke minst; mange friske debatter.

Oppkjøp på gang

Følg med på TU.no utover dagen og kvelden, så vil vi holde deg oppdatert om hva som skjer på IT-tinget, selv om du ikke kan være til stede på arrangementet.

Klokken 12.45 vil Ergo Group offentliggjøre navnet på oppkjøpet av et større IT-selskap. Terje Mjøs har lekket at det er snakk om et konsulentselskap, men han ville ikke kommentere dette noe nærmere før pressekonferansen.

Faglig sterkt program

Det faglige programmet utgjør kjernen av IT-tinget. Ergo Group har i år fått et sterkt lag av foredragsholdere både fra Norge og utlandet. Det faglige programmet vil i år bestå av et felles program i plenum, samt fem fordypningstemaer i parallellsesjoner. Årets fordypningstemaer er:

  • Ledelse, innovasjon og bedriftskultur
  • Utvikling av eForvaltning
  • Teknologi og trender
  • Løsninger i praksis
  • Åpen klasse
Her er årets foredragsholdere

Göran Persson, Kjetil Andre Aamodt, Jonas Ridderstråle, Janne Haaland-Matlary, Nick Jones, Dag Mejdell, Kristin Clemet, Terje Mjøs, Fredrik Halvorsen, Stein Surlien, Elisabeth Stjernstoft, Shahzad Rana, Grete Sønsteby, Hans Christian Haugli, Truls Berg og Eirik Solheim.

Toppartister kommer

I kveld er det ventet at de 600 deltakerne under en festmiddag vil bli overrasket med et knippe norske toppartister og komikere.

Ergo Group er nemlig ikke kjent for å spare på pengene når de inviterer resten av den norske IT-bransjen til fest – i oppgangstider – slik det er nå.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå