NYHETSBREV

Akseloppretting med berøringsskjerm

Benytter seg av CCD-teknologi

Fixturlaser EVO
Fixturlaser EVO Bilde: Fixturelaser
24. juli 2014 - 05:29

Fixturlaser har utviklet et nytt akselopprettingsverktøy, Fixturlaser EVO, som har et adaptivt brukergrensesnitt.

Les om: Retter opp og fikser maskin-parken

Enkel i bruk

– Det nye laserbaserte akselopprettingsinstrumentet, Fixturlaser EVO, er utviklet for et enkelt bruk, sier avdelingsleder Arild Wangsmo på IKM Instrutek AS. Fixturlaser EVO tilbyr en kompakt displayenhet med en 5 " berøringsskjerm i farger. Den er slank og balansert, dette gir deg muligheten til å holde den med én hånd mens den andre hånden er fri til å berøre skjermikoner og rotere sensorer på akslene.

Svært nøyaktig

Fixturlaser var de første til å bruke den digitale CCD -teknologien i sensorer av denne typen, og følgelig det første til å levere et digitalt akselinnrettingssystem til markedet. Fixturlaser EVO er et digitalt akselopprettingsverktøy med trådløst, innebygd Bluetooth i sensorenhetene. Med en 30 mm CCD detektor, er du i stand til å oppnå en enestående repeterbarhet sammen med en enestående presisjonsjustering, uavhengig av omgivelseslyset og miljøet.

I forhold til eldre analog PSD teknologi gir dette bedre evne til filtrering og raffinering av måledata. En annen fordel er størrelsen av sensorene som er svært kompakte, bare 33 mm tykke og derfor lett å få til å passe inn i de minste mellomrom.

Les om: Vil teppebombe industrianlegg med trådløse sensorer

Fixturlaser EVO Fixturelaser

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.