ARKIVNYHETER

Aibel med kontor i Harstad

HOLDER ORD: Jan Skogseth lovet å oprette kontor i Harstad dersom de fikk Norne V&M.
HOLDER ORD: Jan Skogseth lovet å oprette kontor i Harstad dersom de fikk Norne V&M. Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
16. des. 2010 - 15:30

Aibels vedlikeholds og modifikasjonskontrakt, V&M, med Statoil for Norne-feltet har sikret at Harstad endelig får kontrakter knyttet til drift av eksisterende felt i nord. Etter at driftskontraktene i mange år har vært med Aker Reinertsaen i Trondheim, har Aibel fått V&M oppdraget for de neste årene. En forutsetning for oppdraget var lokal tilstedeværelse i Harstad for den som fikk V&M kontrakten.

Lokalt tilsnitt

Aibel som har et samarbeid med Momek, som allerede hadde en avdeling i Harstad etter at de overtok Grenland groups Harstad-kontor, dro i land kontrakten. – Dette betyr at lokale bedrifter blir viktige for å utføre Norne-oppdraget sier administrerende direktør i Aibel, Jan Skogseth i en pressemelding.

Flere bedrifter

Totalt er det over 20 medarbeidere som nå er involvert i Norne V&M ved kontoret i Harstad. – Mange av søkerne har ettertraktet kompetanse, både når det gjelder utdanning og erfaring, sier Jan Skogseth. Gjennom samarbeidet med Momek samarbeider Aibel også med flere andre bedrifter i lokalsamfunnet gjennom nettverket Hålogaland olje og energi, som i alt omfatter 10 bedrifter.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.