NYHETER

Åge Haverstad langt foran konkurrentene

Åge Haverstad Maskinentreprenør fra Sør-Fron har en ledelse på over 10 prosent i kampen om en kontrakt for Vegvesenet i Hedmark. Anbudet fra gudbrandsdølene er på 31,893 millioner kroner.

De to T-kryssene mellom fv 66 og fv 84 ligger like ved siden av hverandre. Den nye rundkjøringen skal erstatte begge. (Ill.: Statens vegvesen)
De to T-kryssene mellom fv 66 og fv 84 ligger like ved siden av hverandre. Den nye rundkjøringen skal erstatte begge. (Ill.: Statens vegvesen)
24. aug. 2012 - 12:06

Fire entreprenører ga pris på oppdraget. De tre andre er Mesta (35,363 mill.), Gjermundshaug Anlegg fra Alvdal (38,319 mill.) og Maskinanlegg AS fra Ringsaker (38,705 mill.).

Oppdraget gjelder først og fremst ombygging av krysset mellom fylkesvegene 66 og 84 i på grensen mellom kommunene Hamar og Ringsaker. I dag møtes de i to ulykkesbelastete T-kryss. I framtida vil de møtes i en rundkjøring.

Rundkjøringen skal ligge der det ene T-krysset ligger i dag. I anleggstiden blir trafikken ledes utenom krysset på en midlertidig rundkjøring. Etablering og fjerning av den midlertidige rundkjøringen inngår i oppdraget.

I tilknytning til den permanente rundkjøringen skal det etableres to 14 meter lange gang/sykkelvegunderganger, en under hver fylkesveg. Entreprisen omfatter også omlegging av kabler og ledninger for fjernvarme, overvann og avløp.

Innen 1. oktober neste år må jobben være gjort. Prosjekteringen er utført av Cowi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.