ARKIVNYHETER

AF Gruppen tenker vintersport

SEIERSVILJE: Halvard Hanevold og Norges Skiskytterforbund har inngått millionkontrakt med AF Gruppen. Eliteutøvere og trenere skal hjelpe entpreprenøren med prestasjoner og vinnervilje.
SEIERSVILJE: Halvard Hanevold og Norges Skiskytterforbund har inngått millionkontrakt med AF Gruppen. Eliteutøvere og trenere skal hjelpe entpreprenøren med prestasjoner og vinnervilje. Bilde: Larsen, Håkon Mosvold
Joachim Seehusen
24. juni 2010 - 15:55

Sankt Hans er passert, og det går mot vinter igjen. Slik må ledelsen AF Gruppen ha tenkt da den 24. juni sendte ut en pressemelding om at en sponsoravtale med Norges Skiskytterforbund er forlenget.

Avtalen beskrives som "millionkontrakt", og verken kommunikasjonsdirektør Wibecke Brusdal i AF Gruppen eller Viggo Aaberg, salgs- og markedsansvarlig i Norges Skiskytterforbund vil oppgi kontraktens størrelse.

– Men jeg kan si at det er langt over et tosifret millionbeløp, sier Aaberg.

Ut over det økonomiske innebærer avtalen at de to partene samarbeider om prestasjonsutvikling. Det innebærer at trenere og eliteutøvere som Egil Hegle Svendsen og Halvard Hanevold stiller på seminarer og samlinger sammen med AF Gruppens ansatte.

– Du kan godt si at vi sammen skal utvikle vinnermentaliteten, sier Aaberg.

– Vi er veldig fornøyd med denne avtalen, legger han til.

Norges Skiskytterforbund har hatt en tilsvarende avtale med AF Gruppen i tre år, denne er nå forlenget til 2012, med opsjon på ytterligere forlengelse til 2014. Avtalen innebærer at AF Gruppen blir hovedsponsor både for åpningsrennet på Beitostølen og World Cup i skiskyting i Holmenkollen. AF Gruppen har også avtaler med enkelte av eliteutøverne.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.