MASKINER & UTSTYR

Addax Motors går i partnerskap med Sandhaug AS

Addax Motors  kunngjør at de inngår en partnerskapsavtale for Norge med Sandhaug AS, skriver  sistnevnte på sine hjemmesider.

Eier og daglig leder i Sandhaug AS, Rune Sandhaug og forretningsutvikler i Addax, Hans Gunnestad
Eier og daglig leder i Sandhaug AS, Rune Sandhaug og forretningsutvikler i Addax, Hans Gunnestad Foto: Sandhaug AS
Thor SøndenaaJournalist
2. aug. 2023 - 06:00

Addax Motors, en belgisk produsent av elektriske nyttekjøretøy, fortsetter å utvide distribusjonsnettverket sitt i Skandinavia. Sandhaug AS utvider produkttilbudet sitt for byer/kommuner og industrielle segmenter ved å legge til Addax Motors' kjøretøyutvalg i sin nåværende produktportefølje. Dette nye partnerskapet for Norge er et resultat av Addax Motors' ambisiøse ekspansjonsstrategi i Europa og utenfor.

Lekkasjetall, u-verdi, luftlekkasje, varmegjennomgang, isolasjon, dampsperre, kWh, strømsparing, energi, passivhus
Les også

Bor i iskalde Alaska – klarer seg med 3700 kilowattimer i året

Skal distribuere elektriske, lette nyttekjøretøy

Avtalen ble inngått tidligere i år og handler om distribusjon av elektriske, lette nyttekjøretøy til byer/kommuner og industrielle segmenter.

Både Addax Motors og Sandhaug AS vil dra nytte av samarbeidet og ytterligere styrke ambisjonene og vekstplanene sine i de definerte forretningssegmentene, heter det i kunngjøringen.

Addax leverer lette elektriske nyttekjøretøyer i flere størrelser.
Addax leverer lette elektriske nyttekjøretøyer i flere størrelser.

Sandhaug AS har alltid vært dedikert til å levere kvalitetsprodukter til sine kunder, og denne utvidelsen vil ikke være noe unntak. De nye lette, elektriske nyttekjøretøyene er nøye utvalgt for å møte behovene til en stadig voksende kundebase og vil være tilgjengelige for både nye og eksisterende kunder.

 – Vi er svært glade for å kunne utvide produktutvalget vårt med elektriske lette nyttekjøretøy fra Addax Motors. Målet vårt har alltid vært å levere det beste til kundene våre, og disse nye elektriske nyttekjøretøyene vil hjelpe oss med å nå dette målet, sier administrerende direktør i Sandhaug AS, Rune Sandhaug.

Ønsker å ta markedsandeler i det norske markedet

Addax Motors er til stede gjennom et omfattende nettverk av distributører og forhandlere i 20 europeiske land, inkludert deres ekspansjon i Norge.

Hans Gunnestad, forretningsutviklingsleder for Skandinavia og Baltikum hos Addax Motors, fremhever den profesjonelle tilnærmingen og organiseringen til Sandhaug AS i Norge som meget viktig for å ta markedsandeler i det norske markedet.

 – Vi er svært entusiastiske for denne nye avtalen. Vårt vellykkede samarbeid de siste årene med distributører i andre europeiske land gir oss tillit og akselerasjonsevne til å bygge et sterkt samarbeid også i Norge, sier Daniel Kedzierski, administrerende direktør i Addax Motors.

Kystvakten deler torsdag dette bildet fra kystvaktskipet KV Sortland deltar i søket etter vrakdeler fra helikopteret som styrtet utenfor Bergen onsdag kveld.
Les også

Dette vet vi om helikopterulykken

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.