MASKINERUTSTYR

A-K maskiner overtar Case i Norge

A-K maskiner har overtatt agenturet for Case Construction i Norge og startet fra 1 juni salg og service i Sør- og Midt Norge.

24. juni 2014 - 14:31

- Case Construction er et sterkt «brand» i anleggsmaskin-markedet som vi gleder oss til å markedsføre, sier adm. direktør Gunnar Thorud i A-K maskiner.

Case Construction har full range av profesjonelle anleggsmaskiner med beltegravere fra 1,8 til 80 tonn, hjulgravere, dozere, med mer. A-K maskiner starter fra første dag med salg av hele produktprogrammet. Det vil skje gjennom divisjonen A-K anleggsmaskiner som har dedikerte selgere og sevicemekanikere som allerede har gjennomgått treningsprogram ledet av Case Constructions eksperter

- A-K maskiner har fra før agenturet på New Holland anleggsmaskiner i Norge. I forbindelse med overtakelsen av Case Construction vil vi implementere New Holland i vår landbruksmaskinkjede og la hele vårt forhandlernett på 50 salgs- og servicesteder stå for salg og service av Mini- Midi- og Compact Line. Dette vil frigjøre kapasitet i A-K anleggsmaskiner til å legge fullt fokus på Case Construction og New Holland sitt tunge segment fra 8 tonn og oppover, sier Gunnar Thorud. 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.