NYHETER

9 km ny midtdeler på E 6

Tre strekninger på E 6 i Trøndelag med en samlet lengde på over 9 km skal utstyres med midtdeler. Entreprenørarbeidet som også omfatter breddeutvidelse, er fordelt på to entrepriser. Anbudsfristene er satt til 8. og 17. august.

På denne strekningen mellom Ranheim og Væretunnelen skal den doble, gule stripen erstattes med en midtdeler i betong. Entreprisen omfatter også utvidelse av vegen.
På denne strekningen mellom Ranheim og Væretunnelen skal den doble, gule stripen erstattes med en midtdeler i betong. Entreprisen omfatter også utvidelse av vegen. Bilde: Truls Johnsen, Statens vegvesen
Anders Haakonsen
14. juli 2006 - 13:25

Det første oppdraget gjelder to strekninger mellom Trondheim og Stjørdal. Den ene er 2 800 meter lang og går mellom Ranheim og Væretunnelen. Her skal det settes opp plasstøpt midtdeler i betong i en lengde på 2 000 meter.

På resten av strekningen er det allerede midtdeler. Her blir det satt opp rekkverk av stål på midtdeleren.

Erstatter kantstein

Oppdraget omfatter også støp av midtdeler i 500 meters lengde mellom Stavsjøfjelltunnelen og Hommelvik. Her er det bare kantstein som skiller kjørebanene i dag.

Deler og utvider

Det andre oppdraget gjelder en 6 km lang strekning mellom Ronglan og Hotran i Nord-Trøndelag.

Her skal det etableres midtdeler på hele strekningen. 2,3 km skal utvides fra to til tre felt. Oppdraget omfatter også ombygging av et kryss på Ronglan.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.