ARKIVNYHETER

50 på ONS venteliste

BEKLAGER FULLT: Det er ikke plass til flere utstillere hor Stavanger Forum for neste års ONS-utstillinhg.
BEKLAGER FULLT: Det er ikke plass til flere utstillere hor Stavanger Forum for neste års ONS-utstillinhg. Bilde: Asbjørn Goa
Anders J. Steensen
28. okt. 2011 - 13:36

– Selv om vi har fått en ny permanent hall. har ikke utstillingsarealet økt, sier prosjektsjef i Stavanger Forum, Liv Marith Bjelland til Teknisk Ukeblad.

ONS 2012 har mottoet Confronting energy paradoxes - konfronter energi praradoksene. Her skal de dilemmaer verden står over for siden energibehovet vokser raskt, mens tilgangen på energi ikke stiger i samme takt, samtidig som klimaendringer lurer i bakgrunnen drøftes. Skal togradersmålet nås, må CO 2 utslippene reduseres, og det blir vanskelig dersom forbruket av fossilt brensel øker.

– Derfor satser vi fortsatt på fornybar energi i den nye hallen, forteller Bjelland.

Det totale utstillingsarealet er ca. 25 000 m 2. – Det er det maksimale av det kan klar å presse inn på det området vi disponerer, sier Bjelland.

Hun forventer om trent det samme antall besøkene i 2012 som i 2010, dvs. at ca 50 000 besøkende, konferansedeltagere og utstillere er innenfor portene de fire dagene konferansen pågår.

– Vi mener å ha nådd kapasitetsgrensen for Stavanger Forum. Skal vi øke ytteerligere må infrastrukturen, så som veisystemer, hoteller og kollektivtraffikk, forbedres. sier Liv Marith Bjelland.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.