MOBIL

5 telefoner som skuffet oss

RETRO: Noen ganger går vi fra glisetryne til grinetryne. Som da vi prøvde disse telefonene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. okt. 2012 - 16:19

Vi i Mobili-redaksjonen har testet mobiltelefoner i flere år enn noen har godt av. Underveis har vi vært så heldige at vi har fått teste de aller beste telefonene, som innfridde forventningene etter måneder med venting. De som endret markedet, som for eksempel Nokia N95 og første iPhone.

Men vi har også latt oss skuffe skikkelig noen ganger. Kanskje fordi vi hadde for store forventninger. Men kanskje aller mest fordi telefonene viste seg å være skikkelig dårlige.

LES OGSÅ: De heftigste, lekreste og teiteste mobilene gjennom tidene

Her er en liten oversikt over noen av de telefonene vi har blitt aller mest oppgitte over.

BenQ-Siemens EF81 - 2006

Året etter at Simens' mobilavdeling ble kjøpt opp av taiwanske BenQ skulle produsenten introdusere sitt nye flaggskip. For sin tid var dette snakk om en usedvanlig lekker sak med det meste du kunne ønske deg av tekniske finesser.

BenQ-Siemens EF81 var en tynn klapptelefon laget i metall. Den hadde støtte for 3G, og hadde dessuten til en viss grad multitasking. Dette var enkelt og greit den lekreste telefonen du fikk kjøpt.

Men samtidig var den også plaget av særdels buggy programvare, og var usedvanlig treg. Det virket som om menysystemet bare var en ettertanke, for dette var pepret med ulogiske løsninger.

Om du fant på å sette inn et minnekort i telefonen tok det laaaaang tid før det var klart til bruk. Og hva hjalp det med 3G-støtte i 2006, når telefonen ikke hadde Edge. 

Kanskje ikke så fryktelig merkelig at BenQ-Siemens ble et kort eventyr, da de la inn årene allerede året etter.

LES OGSÅ: Savner du også Siemens?

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

NESTE SIDE: Da Nokia måtte legge seg flate

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.