NETTARKIV

5 SPØRSMÅL TIL SJEFEN FOR INDUSTRIDAGENE Vil samle hele industrien på Lillestrøm

Store ambisjoner: Tollef Schiander ønsker å samle hele den norske industrien på Lillestrøm i september.
Store ambisjoner: Tollef Schiander ønsker å samle hele den norske industrien på Lillestrøm i september. Bilde: Ole Ketil Helgesen

1. Industridagene nærmer seg. Har du mye å gjøre for tiden?

Det er alltid veldig travelt de siste to-tre månedene før en stor messe. Utstillerne har mange spørsmål, og det er mye som skal forberedes.2. Får du tid til ferie?

Ja, jeg får tid til en liten ferie fordi juli er en forholdsvis rolig måned i norsk industri. Men vi vil hele tiden ha en person på kontoret til å besvare henvendelsene fra utstillerne.3. Hvordan er interessen for messen?

Den er omtrent som forventet. Vi har 300 utstillere, for øvrig det samme antallet som på den Tekniske messen for to år siden. Men vi har større bredde enn tidligere. Årsaken til at vi ikke har fått flere, er at mange av de store som var med sist kun er med hvert fjerde år. Dette skyldes de store kostnadene knyttet til å stille med store maskiner.

4. Hvor går veien videre for Industridagene?

Vi skal bygge videre på det beste fra årets messe. Våre ambisjoner er å gjøre Industridagene og Den Tekniske Messen mer inkorporerte. Messene skal bli enda mer betydningsfulle møteplasser for industrien enn de er i dag.5. Hva ser du mest fram til på årets messe?

Det er selve utstillingene som er ankeret til Industridagene, og jeg ser fram til å få se mange spennende nyheter fra de forskjellige utstillerne. I tillegg er jeg veldig spent på konseptet Kompetansetorget. Her får vi blant annet høre foredrag fra kjente norske industrifolk. På den litt mer ufaglige siden skal vi arrangere konsert med de nye gitarkameratene 21. september. Her får deltakerne muligheter til å møtes i uformelle omgivelser.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.