MOBIL

5 apper du må ha på Samsung Galaxy 5

Markedets billigste Android 2.1-telefon blir mye bedre om du installerer disse appene.

Samsung Galaxy 5

Terningkast: 5

Positivt: 
1800 kroner, Android 2.1, GPS, Wi-fi og mye annet du tidligere måtte betale vesentlig mer for.

Negativt:
Skjermen er lavoppløst, så under surfing må du belage deg på å zoome inn. Telefonen har heller ikke så mye minne. 

Kort sagt:
Samsung Galaxy 5 er et strålende eksempel på at en god smarttelefon med all teknologi ikke trenger å koste så mye penger. For omtrent 1800 kroner får du en telefon som har stort sett de samme mulighetene som dyrere telefoner. Det er spart på skjerm, kamera, minne og byggekvalitet, men om du ikke føler behov for å bla opp en kvart månedslønn på ny telefon er Galaxy 5 telefonen du ser etter.

Les hele testen av Samsung Galaxy 5 her » 

Vi testet nylig Samsungs nye I5500 Galaxy 5, en telefon som imponerte oss med sin lave pris kombinert med en god spesifikasjonsliste.

Men på programvaresiden har Samsung vært sparsomme, og det er en god del programmer vi savner i telefonen. Derfor har vi satt sammen denne listen for deg som vurderer å kjøpe telefonen, eller som har skaffet deg en og trenger tips til gode apper.

Les også: Test av Samsung I5500 Galaxy 5 »

Installer dette først!

Først anbefaler vi at du installerer disse programmene som gir deg grunnleggende funksjonalitet:

Skanning av QR-kode: I denne guiden forutsetter vi at du har installert en QR-kodeskanner. Det gjør det lett som en plett å finne programmet i Android Market. Søk etter "Barcode Scanner" (utviklet av ZXing Team) i Android Market for å finne programmet.
Her kan du lese mer om QR-kodens fortreffelighet »

Fjerning av programmer: Android-telefonen din vil fylles opp av programmer dersom du bruker Android Market flittig. Mange av programmene vil du bare bruke en gang. Det er mulig å fjerne disse programmene i innstillingsmenyen på telefonen, men det er enda enklere å installere et program som lar deg fjerne dem med ett trykk. Det finnes mange programmer som løser dette. Vi har testet ett av dem, som heter Uninstaller.
Søk etter "Uninstaller" (utviklet av Rhythm Software) i Android Market for å laste det ned.
Les omtale av Uninstaller » 

Neste side: En skikkelig videospiller »
Les mer om: