INDUSTRI

3D-printeren skal bli en hel fabrikk

3D-printing har altfor liten andel av produksjonsmarkedet, mener HP – som vil utkonkurrere tradisjonell teknologi på tre områder.

Et sykkelsete som er tilpasset bakdelen til syklisten, er mer behagelig enn et som ikke er det. HP satser på å ta en stor del av markedet for 3D-printing.
Et sykkelsete som er tilpasset bakdelen til syklisten, er mer behagelig enn et som ikke er det. HP satser på å ta en stor del av markedet for 3D-printing. Foto: Odd Richard Valmot
7. juli 2022 - 10:00

Barcelona: HP lanserte sin egen 3D-printer i 2016 – basert på en helt ny, egenutviklet teknologi. Den kan minne litt om en tredimensjonal utgave av en blekkjetskriver. At den såkalte MJF-teknologien, Multi Jet Fusion, ble en suksess, er det ingen tvil om. Teknologien kan produsere mye mer per tidsenhet, og produktene har mye større oppløsning enn de tradisjonelle teknologiene, som det er mange av.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.