300 vil være en app i sommer

300 vil være en app i sommer
KJØTT OG BLOD: Djuice skal ansette en medarbeder som vil farte rundt i landet som menneskelig mobilapplikasjon i sommer.

Så langt har 300 personer søkt jobb hos Telenor som en menneskelig mobilapplikasjon for merkenavnet Djuice.

Selskapet har utlyst stillingen som Human App i en måned fra midten av juni.Bindeledd

Stillingsbeskrivelsen sier ikke noe om hva vedkommende skal gjøre, men at han eller hun skal være bindeleddet mellom menneskelig skaperkraft og mobilteknologiens muligheter.

– Vi har fått inn søkere fra både Portugal, England og Sverige. Enkelte tar også kreative virkemidler i bruk for å skille seg ut. En av søkerne har laget en sang om hvorfor han vil bli The Human App, så det er ingen tvil om at motivasjonen for å bli verdens første menneskelige mobilapplikasjon er på topp, uttaler June Paulsen i en pressemelding. Hun leder Djuice Norge, som er Telenors kanal mot yngre mobilkunder.Teknologisk villmark

I utlysningen heter det:

"Hvis du er ute etter en sommerjobb og kan tenke deg å være en oppdagelsesreisende i teknologiens ytterste villmark, så er kanskje stillingen som mobilapplikasjon noe for deg".

Vedkommende må kunne håndtere en svært uforutsigbar hverdag og utfordringer man ganske sikkert aldri har vært borti før.Mobil medarbeider

Ett av kravene for å jobbe som mobilapplikasjon er at man må være fleksibel og forberedt på å flytte på seg.

Lønnen er 50 000 kroner for fire ukers arbeid.

Les mer om: