JULEKALENDER 2017

3 premier: I dag kan du vinne Fitbits smartklokke eller to andre aktivitetsarmbånd

Nye kalenderpremier hele desember.

Fitbits nye smartklokke.
Fitbits nye smartklokke.

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

I luke 16 ligger det ikke bare en, men hele tre kalenderpremier: 

Fitbit Ionic er Fitbits første smartklokke med personlig veiledning, øvelser direkte på enheten, GPS, svømmemåling, innebygd musikk, trådløs betaling og 4+ dagers batterilevetid. Med Fitbit Pay kan man bruke smartklokken til å betale med i Norge. I tillegg gjør den som andre Fitbiter, måler aktivitet og puls. Premien har en verdi på 3.499 kroner. NB: Ørepluggene følger ikke med.

Les mer om Fitbit Ionic her.

Fitbit Alta HR er norskutviklet og Fitbits tynneste aktivitetsarmbånd med pulsmåling. Den måler alt fra gåturer til løpeturer, og kan tilpasses dagens klesvalg med ulike farger. Har du en annen Fitbit, kan du benytte Alta HR på jobb eller på fest, dersom du bruker en annen til trening: Fitbit-appen kan ha inntil 6 ulike enheter tilknyttet samme profil. Premien har en verdi av 1499 kroner.

Les mer om Fitbit Alta HR her.

Fitbit Charge 2 er et aktivitetsarmbånd som kan måle pulsen din, aktiviteten din, analysere søvnen din, gi deg varsler fra mobiltelefonen og gi deg motivasjon rett på håndleddet. I tillegg viser den sanntidsstatistikk, du kan måle kondisjonsnivå og få tilpassede pulsøkter. Premien har en verdi av 1599 kroner.

Les mer om Fitbit Charge 2 her.

I tillegg får alle tre vinnere en sporingsenhet fra Tile Pro Series. Glemmer du ofte hvor du har lagt nøklene eller lommeboka? Sporingsenheten Tile Pro Sport hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi av 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her. 

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket mandag 18. desember.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!