NYHETSBREV

2016 - et spennende år for automatisering

Dynatec har utviklet et nytt system for å pakke himlingsplater i pappesker for Glava. Sannynligvis eneste i verden med denne løsningen. Robotene pakker platene i en helt åpen eske, med tre stempler/søyler i bunnen som platene hviler på. De to ytterste senkes, og klaffene på kortsiden brettes 45 grader inn, det er nok til at platene ikke faller. Så sprøytes lim på og de brettes helt inn. Så fjernes den siste søylen og kantene på langsiden brettes inn.
Dynatec har utviklet et nytt system for å pakke himlingsplater i pappesker for Glava. Sannynligvis eneste i verden med denne løsningen. Robotene pakker platene i en helt åpen eske, med tre stempler/søyler i bunnen som platene hviler på. De to ytterste senkes, og klaffene på kortsiden brettes 45 grader inn, det er nok til at platene ikke faller. Så sprøytes lim på og de brettes helt inn. Så fjernes den siste søylen og kantene på langsiden brettes inn. Bilde: Joachim Seehusen

Automatisering tar et initiativ for å ta pulsen på bransjen. Ved å klikke her kommer du til en spørreundersøkelse som vi oppfordrer flest mulig til å svare på. 

Jo flere, jo bedre

Vi håper at så mange som mulig tar seg noen minutter til å svare på spørsmålene, og at det kan gi rom for et blikk inn i fremtiden som er noe mer treffsikkert enn oppfatninger fra den enkelte. En spørreundersøkelse vil alltid være befengt med usikkerhet, men jo flere som svarer, jo sikrere blir resultatene. Send den gjerne videre til dine kunder, kontakter eller leverandører.

Undersøkelsen vi har laget er fullstendig anonym. Hverken redaksjonen i Automatisering eller selskapet som hjelper oss med undersøkelsen vet noe som helst om hvem som svarer. Dermed skal grunnlaget være godt for å få oppriktige svar.

Hvor kommer veksten

Hvis du, og flest mulig av dine kolleger og konkurrenter, svarer på undersøkelsen, får vi en god indikasjon på hva norsk automatiseringsbransje venter seg i nær fremtid. Resultatene av undersøkelsen bringer vi i form av artikler og reportasjer i Automatisering.

SINTEF Fiskeri og havbruk/ACE
 

Mens omsetningen – i hvert fall midlertidig – går ned innen olje- og offshore så er det en rekke områder der det er ventet vekst. Blant dem er havbruk, byggautomatisering og kommunalteknikk. Kanskje er det flere, Vår undersøkelse kan gi svarene på hvor automatiseringsbransjen nå retter blikket.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.