ARBEIDSLIV

17 kurs på NTNU

NETTVERKSBYGGING: Samfundet like nedenfor NTNU er pustehullet for deltakerne på Kursdagene. Her er sjansene for nettverksbygging store. FOTO:NTNU
NETTVERKSBYGGING: Samfundet like nedenfor NTNU er pustehullet for deltakerne på Kursdagene. Her er sjansene for nettverksbygging store. FOTO:NTNU Bilde: NTNU/Info

De årvisse kursdagene på NTNU arrangeres i 2004 i tiden 5. til 9. januar. Dette samarbeidet mellom NIF og NTNU har pågått i 46 år.

NIFs prosjektleder, Siri Engen, sier 17 kurs er planlagt i år. Fordi studentene nå vil komme tilbake til Gløshaugen en uke tidligere enn vanlig, blir en rekke kurs arrangert på Britannia Hotel.

Alle som ønsker et faglig sted å møte kolleger innen sitt eget og andres fagområde, får en god mulighet under disse arrangementene.

Som tidligere vil Samfundet ta seg av den sosiale delen. Denne gangen blir det om kveldene på mandag og onsdag.

Spennvidden på kurstilbudene er som vanlig stor. Samferdsel og miljøvennlig tettstedsutvikling er et tilbud. Avløpssituasjonen i Norge er preget av lekkasjer og store behov for vedlikehold av eksisterende nett. Kurset Fremtiden i avløps-Norge ser litt inn i krystallkulen.

Tre i bygg og fuktsikre bygg er i fokus. Likeså aktuelle tema etter årets kraftkrise: Vår elforsyning - hvor går veien? Dessuten er det et arrangement om vindkraft og et om vedlikehold av elkraftanlegg.

Ellers tas blant annet nye standarder opp og brannteknisk prosjektering av betong, mur og stål.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.