SAMFERDSEL

12 kjøretøy i kjedekollisjon – flere personer sendt til sykehus

E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere sendt til sykehus og legevakt.

E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere er sendt til sykehus og legevakt.
E18 er torsdag ettermiddag stengt i sørgående retning etter kjedekollisjon i Horten. Nødetatene er på stedet. Flere er sendt til sykehus og legevakt. Foto: Brannvesenet / handout
4. apr. 2024 - 15:19

– Veien er stengt i sørgående retning, og det vil ta lang tid før den åpnes. Det er rundt ti biler som er involvert i ulykken, sier operasjonsleder Tommy Eriksen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Videre forteller han at kjedekollisjonen skjedde i Flårtunnelen i Horten. Det er veldig glatt på stedet, opplyser politiet.

Tre personer er kjørt til sykehus og to personer er kjørt til legevakten, opplyser brannvesenet i Vestfold.

– Ti personbier og to lastebiler involvert i ulykken. Så langt jeg kjenner til er ingen kritisk skadd, skriver brannmester Jardar Aftret i Vestfold Brannvesen på X.

Politiet meldte om ulykken klokken 14 torsdag. De ber folk om å sjekke Statens vegvesen sine sider for informasjon om omkjøring.

– Man må regne med forsinkelser i området, sier Eriksen i politiet til NTB.

Væpnet politi utenfor Stortinget
Les også

Bombetrusler mot Stortinget – har kontroll på mistenkt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.