NYHETER

10 driftskontrakter har frist 16. januar

16. januar er en dato å merke seg for entreprenører som kan påta seg store vedlikeholdsoppdrag. Denne dagen går anbudsfristen ut for ikke mindre enn 10 driftskontrakter i to regioner.

Bildet viser en del av E136 gjennom Ålesund. De som vil ha ansvar for drift og vedlikehold av denne vegen, må gi anbud innen 16. januar. (Foto: Google)
Bildet viser en del av E136 gjennom Ålesund. De som vil ha ansvar for drift og vedlikehold av denne vegen, må gi anbud innen 16. januar. (Foto: Google)
15. nov. 2013 - 10:41

De to første driftskontraktene ble lyst ut 6. og 7. november. De gjelder områdene Hallingdal og Kongsberg. Utlysningene er tidligere omtalt i vareveger.no. 12. november ble to til utlyst. De gjelder områdene Arendal indre og Vestfold sør.

Arendal indre omfatter ikke Arendal kommune, men deler av kommunene Birkenes, Froland, Gjerstad, Grimstad, Kristiansand, Lillesand og Åmli i Aust-Agder og deler av Nissedal i Telemark.

Vestfold sør omfatter kommunene Andebu, Lardal, Larvik, Sandefjord, Stokke og Tønsberg pluss en liten del av Porsgrunn.

14. November ble seks driftskontrakter i Region Midt lyst ut, to i hver av de tre fylkene som regionen består av.

De to områdene i Møre og Romsdal heter Ålesund og Indre Sunnmøre. Det første omfatter byen det er oppkalt etter pluss kommunene Giske, Haram, Skodje, Sula og Volda og deler av Hornindal, Ulstein, Vestnes, Ørskog og Ørsta. Området Indre Sunnmøre omfatter kommunene Stordal, Stranda og Sykkylven og deler av Ørskog og Ørsta.

I Sør-Trøndelag er driftskontrakter for områdene Hitra og Fosen lyst ut. Det første omfatter Frøya, Hemne og Snillfjord i tillegg til Hitra kommune. Området Fosen omfatter Bjugn, Osen, Rissa, Roan, Ørland og Åfjord pluss deler av Leksvik kommune.

Områdene som er utlyst i Nord-Trøndelag er Ytre Namdal og Stjørdal. Det første består av Leka, Nærøy og Vikna pluss deler av Bindal kommune, som ligger i Nordland. Området Stjørdal består av kommunen det er oppkalt etter pluss Frosta, Levanger og Meråker.

Driftskontraktene gjelder drift og vedlikehold av riksveger, fylkesveger og parallelle gang/sykkelveger i de aktuelle områdene. Alle kontraktene begynner å gjelde 1. september neste år og varer til 31. august 2019. Vegvesenet har opsjon på å forlenge kontraktene med et år.

 

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.