OLJE OG GASS

10.000 med ny jobb mandag

Statoil tok i begynnelsen av 2003 over operatøransvaret for Visund fra Hydro. Dermed måtte logoen på plattformen byttes ut. Kanskje dette er kimen til en ny logo?
Statoil tok i begynnelsen av 2003 over operatøransvaret for Visund fra Hydro. Dermed måtte logoen på plattformen byttes ut. Kanskje dette er kimen til en ny logo? Bilde: Statoil

Det blir ikke mindre enn Norgeshistoriens største personalforflytning når nær 10.000 ansatte skal plasseres i sine nye jobber i StatoilHydro.

Beslutningene er tatt, og 80 prosent har fått tilsag på sitt første- eller andrevalg.

Få til Stavanger

Hvor de får jobb, vet de imidlertid ikke før de mottar "en standard e-post med melding om innplassering" mandag, skriver Dagens Næringsliv.

Integrasjonsplanlegger Hilde Aasheim innrømmer imidlertid at de, tross rause pendler- og flyttepakker, ikke har fått mange Hydro-ansatte til å flytte fra Oslo til Stavanger.

Ønsket mer integrasjon

– Vi har fått til en spennende blanding av tidligere Statoil- og Hydro-ansatte på de fleste arbeidssteder, selv om vi hadde ønsket oss en bredere integrasjon enn det vi har fått til i Stavanger, skriver hun i internmeldingen hvor det ble informert om mandagens e-postutsendelser.

Fusjonen gjennomføres formelt 1. oktober.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.