Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Ikke heng igjen i gamle vaner, les om AS+

Wavin har laget et nytt og bedre avløpssystem, AS+, som gir optimal støydemping for brukeren og er enklere å installere for rørleggeren.
Wavin har laget et nytt og bedre avløpssystem, AS+, som gir optimal støydemping for brukeren og er enklere å installere for rørleggeren.
Del

Etter 30 år setter Wavin en ny standard med sitt nye og revolusjonerende avløpssystem. Med forbedret gripeevne, plastdimensjoner og ferdig smurt pakning er AS+ et av de beste støydempende avløpssystemene i plast på markedet.

At produktene er pålitelige og enkle å installere, har stor betydning for rørleggerne og anleggsarbeiderne som skal jobbe med dem.
At produktene er pålitelige og enkle å installere, har stor betydning for rørleggerne og anleggsarbeiderne som skal jobbe med dem.

Bra produkter kan alltid bli bedre, noe AS+ er et perfekt eksempel på. Det nye avløpssystemet har tatt alle de gode kvalitetene fra Asto, og forbedret dem. Dette har resultert i optimal støydemping, med alle plastrørets fordeler.

AS+ er designet med både planlegging, installasjon og yteevne i sentrum, og vil bidra til å forenkle hverdagen til alt fra arkitekter til rørleggere. 

Designet med tanke på flere målgrupper

Wavin utvikler alltid produkter med målgruppene i tankene, og AS+ er intet unntak. Grunnen til dette er at vi ikke blir fornøyde før et produkt treffer behovene til ansatte i alle fasene av et prosjekt, om det så er i planleggingsfasen eller installasjonsfasen.

For en arkitekt for eksempel, vil det være avgjørende med et avløpssystem som følger alle forskrifter, sørger for lav TCO og ikke minst gir god komfort for sluttbruker. Rørleggeren eller anleggsarbeideren derimot, vil ha et større utbytte av at installasjonen er enkel og at produktene er pålitelige. AS+ har blitt utviklet med alle som berøres i et VVS-prosjekt i tankene, slik at både planlegging og installasjon blir enklere:

 AS+ leveres i standard plastdimmensjoner og har en ferdigsmurt pakning som gir enkel og og lekkasjefri montering.
 AS+ leveres i standard plastdimmensjoner og har en ferdigsmurt pakning som gir enkel og og lekkasjefri montering.
  • AS + leveres i standard plastdimensjoner på 50-200 mm tilpasset norske forhold
  • Avløpssystemets unike materialsammensetning gir optimal støydemping
  • En blå, ferdigsmurt pakning gir enkel og garantert lekkasjefri montering
  • Utformingen til AS+ halverer behovet for monteringskraft (ift.Asto)
  • AS+ kan tegnes med millimeterpresisjon i BIM

Alle forbedringer er utviklet ved hjelp av Wavins samarbeidspartnere og kunder. Det er gjennom tilbakemeldinger og besøk på anleggsplasser vi ser hvor behovene ligger. AS+ er et resultat av godt samarbeid, og vi i Wavin er svært fornøyd med resultatet! 

Optimal støydemping i standard plastdimensjoner

AS+ sørger for suveren støydemping. De gamle støpejernsdimensjonene til Asto er byttet ut med standard plastdimensjoner fra 50 til 200 mm tilpasset norske forhold. Brukervennligheten er dermed betraktelig bedre. Avløpssystemets unike materialsammensetning gir forbedret støydemping, og den høye tettheten av materiale gir optimal lydreduksjon. AS+ har også spesialutviklede støydempende braketter som bidrar ytterligere til å gjøre avløpssystemet til et av de mest støydempende lav-støy systemene i verden.

AS+ er rett og slett det systemet man velger når man ønsker den beste støydempingen. Så enkelt er det. Wavin hjelper gjerne med lydberegning, og er alltid tilgjengelig når det kommer til råd om montering og materialvalg.

Les også: Alt du trenger å vite om lydberegning av avløpssystemer.

Enklere installasjon

Wavin AS+ er enklere å montere. Rørene kan blant annet kappes innendørs, noe som sparer montøren for mange turer ut og inn av bygningen for å kappe.
Wavin AS+ er enklere å montere. Rørene kan blant annet kappes innendørs, noe som sparer montøren for mange turer ut og inn av bygningen for å kappe.

AS+ er designet for å være enklere å installere. Den har forbedret gripeevne, vinkelrotasjonsstyring og en ferdigsmurt pakning som gir enkel og garanter lekkasjefri montering. Denne utformingen halverer behovet for monteringskraft sammenlignet med Asto.

AS+ monteres smidig med håndkraft, og med den ferdigsmurte pakningen slipper man det ekstra steget med å påføre smøring før installasjon. Avløpsrørene veier i tillegg kun en tredjedel av støpejern, og man slipper å tenke på helserisiko fra støvutvikling under kapping. Man kan derfor kappe AS+ innendørs, noe som resulterer i færre skritt per kapp. På den måten kan du ha alt av utsyr innendørs, noe som gir en mer effektiv prosess. 

Planlegg med millimeterpresisjon i BIM

Wavin er den eneste leverandøren med tre avløpssystem som kan tegnes med millimeterpresisjon i BIM, og AS+ er selvfølgelig ett av disse. Innholdspakken er skreddersydd det norske markedet, og leverer «as built» fremstilling av rørsystemer uten risiko for ugyldige koblinger eller valg av produkter som ikke er tilgjengelige.

Ved å bruke 3D-modellering i planleggingen vil arkitekter og konsulenter ha bedre oversikt, og dermed kunne planlegge riktig fra start. Det bidrar til å minimalisere prosjekteringstiden betydelig. Med nøyaktige rørlengder og deler kan man utvikle en detaljert og virkelighetstro tegning med en fullstendig produktliste. Dette vil være gull for entreprenør og rørlegger når produktene skal bestilles fra grossist, og ikke minst når produktene skal installeres på byggeplass.

Vi i Wavin gleder oss til å introdusere AS+ til våre kunder, og gjør vårt ytterste for at overgangen fra Asto til AS+ er så smidig som mulig.  Har du noen spørsmål angående vært nye produkt? Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, så skal vi fortelle deg alt du trenger å vite om vårt nye avløpssystem.