Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Goodtech vokser i Norden med smarte løsninger. Ansetter i stor skala

Del

Goodtech er en pådriver for miljø- og effektiviseringsforbedringer i industrien. Vi trenger flere engasjerte ingeniører i hele landet, sier CEO i Goodtech, Margrethe Hauge.

En smart industri er en konkurransedyktig industri

CEO i Goodtech, Margrethe Hauge.
CEO i Goodtech, Margrethe Hauge.

Som leverandør til norsk industri står vi i senteret av to revolusjoner. Digitaliseringen av samfunnet og det grønne skiftet i industrien krever stadig smartere løsninger der alt løpende overvåkes, forbedres og optimaliseres med tanke på kapasitet og ressurser. 

Den internasjonale konkurransen er tøff og bærekraftige, automatiserte og mer effektive løsninger er svaret om norsk industri skal fortsette å være konkurransedyktige også i fremtiden. 

Det handler om å imøtekomme dagens behov for effektivitet og verdiskapning, uten å ødelegge ressursene og mulighetene for kommende generasjoner.

Det er akkurat det Goodtechs ingeniører og teknologer bidrar til når de jobber med med FNs bærekraftsmål som rent vann, ren energi, industri, innovasjon og infrastruktur, og å stoppe klimaendringene.

For oss handler bærekraft og smarte løsninger om å imøtekomme det stadig økende behovet for effektivitet og verdiskapning. Dette må vi gjøre samtidig som vi forsøker å ivareta ressursene og mulighetene til kommende generasjoner.

Er bærekraftige løsninger økonomisk lønnsomme? 

Den økonomiske dimensjonen av bærekraftig utvikling handler om å sikre økonomisk trygghet og fortsatt vekst i økonomien.  

Vis mer

Skal norsk industri være konkurransedyktig også i fremtiden, må den være verdensledende når det gjelder industriell effektivitet og bærekraft. 

Goodtech sine leveranser skaper konkurransekraft.

Økt digitalisering, automatisering og industriteknikk er en del av løsningen når vi skal sikre norske industribedrifter og arbeidsplasser også i fremtiden. 

Da trenger de selskaper som oss, med innovative ingeniører og teknologer på laget, avslutter CEO i Goodtech, Margrethe Hauge.

Over 100 år med innovasjon og utvikling 

Goodtech sin historie startet allerede i 1913 med et fremtidsrettet fokus på elektrifisering og automatisering for å bidra til en enklere hverdag. Satsingen innen digitalisering og opprettelsen av en intern innovasjonslab, bidrar ytterligere til å fremme fremtidens industrielle utvikling.

Formålet er å fremme pilotprosjekter for å nyttiggjøre ny teknologi og utvikle nye, bærekraftige løsninger og produkter. Gjennom å ta i bruk bredden i den interne fagkompetansen sammen med innsikten i industrisektorens utfordringer og behov, vil du som ansatt i Goodtech være en aktiv bidragsyter også i utviklingen av en grønnere industri i fremtiden.

Vil du gjøre nordisk industri smartere?

Er du en teknolog eller ingeniør som kunne tenke deg å bidra til en mer bærekraftig utvikling i norsk industri? Goodtech ansetter nå til en rekke stillinger flere steder i landet.

Sammen med Maria Halseth i Happii har Regionsdirektør i Oslo, Håkon Langdal, og Tech Lead Security, Thomas Bordvik spilt inn en podcast om hvem de er, hva de jobber med og hvordan det egentlig er å jobbe i goodtech.