Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Slik forente batteriselskapet hele sin globale drift med ett forretningssystem

Del

Da Corvus Energy startet byggingen av en robotisert og automatisert fabrikk i Bergen, så de behovet for et nytt forretningssystem som kunne forene hele den globale driften. Det norske selskapet er verdens ledende leverandør av spesialkonstruerte energilagringssystemer (ESS – energy storage systems) til maritim sektor, og har drift i flere land i Amerika, Europa og Asia.

COO i Corvus Energy, Gisle Frydenlund, forteller at de fant den partneren de hadde behov for i Inspirit.
COO i Corvus Energy, Gisle Frydenlund, forteller at de fant den partneren de hadde behov for i Inspirit.

Med flere fabrikker og lokasjoner over hele verden var det viktig for selskapet å ha full kontroll over alle aspekter av forretningen, som produksjon, logistikk, underleverandører, leveringstider og lønnsomhet. I tillegg var det viktig å kunne samle inn og analysere data fra de ulike ESS-ene som er levert ut til skip.

– Fra starten visste vi at vi skulle ha en skybasert ERP-løsning. Da vi undersøkte markedet ble det tidlig klart at Microsoft Dynamics 365 er den ledende plattformen for forretningsløsninger. I tillegg kan Dynamics enkelt utvides med nye løsninger fra Azure, og kobles til andre systemer, sier Gisle Frydenlund, COO i Corvus Energy.

Vis mer

Raskeste vei til mål

Da Corvus Energy skulle samle hele konsernet i ett system, hadde de behov for en partner som både kjente Dynamics inngående og som hadde solid bransjekompetanse.

– Da vi skulle konsolidere konsernet på Dynamics 365, trengte vi en partner som kunne teknologien. Samtidig ønsket vi en partner som kjente vår virksomhet, vår bransje og som vi passet med kulturelt. Det fant vi hos Inspirit. De ga oss den raskeste veien til mål, forteller Frydenlund.

Løsningen Inspirit har satt opp, gir Corvus Energy samlet kontroll over produksjonsanleggene og kobler sammen selskapets salgskontorer over hele verden, slik at alle kontorene har tilgang på samme informasjon og data. Styringssystemene for både robotene og resten av fabrikken i Bergen drives av Dynamics, og løsningen er godt egnet for koblinger mot andre systemer.

Med løsningen Inspirit har satt opp, drives styringssystemene til robotene og resten av fabrikken i Bergen med Dynamics.
Med løsningen Inspirit har satt opp, drives styringssystemene til robotene og resten av fabrikken i Bergen med Dynamics.

Dermed kan Corvus Energy blant annet utnytte sensorteknologi og IoT for å samle inn data fra både produksjonen og fra ESS-ene som er i bruk ute hos kundene. ERP-systemet har også integrasjoner til løsninger som maskinlæring, Business Intelligence og naturligvis Office 365.

– Inspirit har vært en veldig god samarbeidspartner for oss, og har vært med på å løse problemer og utfordringer vi har hatt, både innenfor produksjon, salg og finans, for å få dette til å bli ett system som hjelper businessen vår fremover, sier Frydenlund.

Vil du vite mer om hvilke kunder og bransjer vi jobber med?