Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Trapper opp industrisatsingen gjennom partnerskap

I bildet fra venstre: - Vi gleder oss til et godt samarbeid, uttaler Marius Lier, salgsdirektør industri og samferdsel i Onninen og Yngvar Ødegaard, salgsdirektør industriautomasjon i Schneider Electric.
I bildet fra venstre: - Vi gleder oss til et godt samarbeid, uttaler Marius Lier, salgsdirektør industri og samferdsel i Onninen og Yngvar Ødegaard, salgsdirektør industriautomasjon i Schneider Electric.
Del

Schneider Electric ønsker å skape «Impact» ved å gjøre alle i stand til å få mest mulig ut av energi og ressurser, og bygge bro mellom fremgang og bærekraft. Hos Schneider kaller vi dette Life Is On. 

Vår misjon er å være den pålitelige partneren innen bærekraft og effektivitet. 

Vi er en global industriell teknologileder med verdensledende ekspertise innen elektrifisering, automasjon og digitalisering; og vi jobber for å bringe intelligente, motstandsdyktige, fremtidssikre og brukervennlige løsninger til industri, infrastruktur, datasentre, bygg og boliger.

Med forankring i vår dype domeneekspertise, leverer vi integrerte AI-baserte IoT-løsninger som dekker hele levetiden til anleggene. Dette gjør vi ved hjelp av tilkoblede produkter, automasjon, programvare, tjenester og digitaltvilling – med en lønnsom vekst for våre kunder som resultat.

Vi er et selskap som fokuserer på mennesker med et økosystem som består av 168 000 kolleger og mer enn en million partnere som opererer i over 100 land. Dette sikrer nærhet til våre kunder og interessenter. Vi omfavner mangfold og inkludering i alt vi gjør, veiledet av vårt meningsfulle formål om en bærekraftig fremtid for alle.

Onninen blir registrert medlem av Schneider Electric Alliance Program for industriautomatisering-distributører.

Digitaliseringen skyter fart, Industri 4.0 er i full blomst, og de mest fremoverlente selskapene velger å alliere seg for å utløse teknologipotensialet fullt ut.

Digitalisering med vekst i blikket

– Det skjer mye i industri-Norge. Industribedrifter trenger å styrke sin konkurranseevne gjennom økt digitalisering og bærekraft. De trenger innovasjon og kompetente partnere. Onninen ønsker - gjennom medlemskapet i Schneider Electric Alliance Program for industriautomatisering-distributører - å tilby sine kunder fremtidens automatiseringsløsninger gjennom raskere leveranser, kompetent ekspertsupport og tettere samarbeid med systemintegratører og maskinbyggere, uttaler Marius Lier, ansvarlig for industrisegmentet i Onninen.

– Vi ser for oss gode muligheter for vekst, og tettere samarbeid med Schneider Electric vil føre oss dit. Det vil styrke Onninen på flere felt, men spesielt mot industriell automasjon, påpeker han.

Onninens ønske er, gjennom partnerskapet, å opparbeide både kompetanse og erfaring for å håndtere mer avanserte og komplekse industriprosjekter og levere tilpassede, digitale løsninger til sine kunder.

Schneider Electric er på sin side klar for å gi teknisk støtte og opplæring:

– Onninen er en fremoverlent og fremtidsrettet distributørpartner. Som oss i Schneider Electric, er de opptatt av å forme fremtiden til norsk industri. Sammen tilbyr vi både verdensledende teknologi og lokal kunnskap. Det blir et spennende samarbeid som kan bære frukter i form av god forretning for oss og for våre sluttkunder, sier Yngvar Ødegaard, VP Industriell Automasjon i Schneider Electric Norge.

Schneider Electric Alliance Program er skapt for å bygge opp og anerkjenne kompetansen til distributørpartnere som virkelig vil ta steget opp mot neste generasjons løsninger for industriautomatisering. De består av tilkoblede produkter og programvare som gir bedre styring på produktiviteten og smartere vedlikehold.

Dette vil kundene oppleve

For Onninen står behovene til maskinbyggere og tavlebyggere innen maritim industri og offshore i sentrum:

– Gjennom dette programmet vil vi gi opplæring og styrke kompetansen til 11 av våre medarbeidere, som kan gi råd om produktvalg, applikasjoner, programvare og beste praksis, sier Atle Damm, senior kategorisjef i Onninen.

– Schneider Electric Alliance Program vil også prege vår markedsføring, med spisset fokus på digitalteknologi. Våre kunder vil få mer relevant og kompetansehevende innhold. Vårt hovedfokus rettes på produktgrupper og løsninger som øker kundenes bærekraft gjennom samspill av produkter og systemer, sier Atle Damm.

– Med bærekraft mener vi en mer effektiv drift hvor man oppnår mer med mindre bruk av ressurser og energi. Produktområder som PLS-er, frekvensomformere, effektbrytere, energimålere vil prioriteres. Men generelt vil vi satse på en mer helhetlig tilnærming til faget gjennom leveransen av totale løsninger, avslutter han. 

For mer informasjon: 

Les mer om Alliance Program for Industrial Automation Distributors.

Se mer på Onninens nettsider her

Les flere artikler fra Schneider Electric