Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Samarbeider for å bygge fremtidens boliger

Til venstre Per Arne Meek, COO i VestlandsHus, til høyre Stein-Helge Eide, Sales Specialist i ELKO.
Til venstre Per Arne Meek, COO i VestlandsHus, til høyre Stein-Helge Eide, Sales Specialist i ELKO.
Del
Schneider Electrics formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energi og ressurser. Vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle og kaller dette Life Is On. Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for boliger, bygg, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og økosystemer av partnere. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered». For mer informasjon: https://www.se.com/no

VestlandsHus inngår leverandørsamarbeid med Schneider Electric og ELKO

– VestlandsHus skal bygge hjem for fremtiden, og for å gjøre dette må vi ha de beste samarbeidspartnerne med oss. Derfor er vi veldig fornøyd med vårt samarbeid med ELKO, sier Per Arne Meek, COO i VestlandsHus.

Fremtidens bolig

– Målet vårt er alltid å møte og forutse kundenes ønsker og behov i forhold til sine boliger. Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier. De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst. Sammen gleder vi oss til å bygge fremtidens boliger som ivaretar kundenes ulike og unike behov, sier Meek.

Han forteller at samarbeidet skal sørge for gode rammer for bærekraftige løsninger og energistyring for nye boliger, og gjøre det enklere for kundene å ta bærekraftige valg som også ivaretar fremtidige behov. 

Både rehabilitering og nybygg

Schneider Electric og ELKO leverer blant annet utstyr for smarthusteknologi. Meek fortsetter:

– I dagens marked er strømprisene et hett tema, og smarthus er bare et av områdene hvor det planlegges prosjekter. Enten du skal bygge nytt hus eller rehabilitere et hus så er energioptimalisering noe som alle er opptatt av i dag, og dette samarbeidet gir oss mulighet til å skreddersy løsninger for begge markeder. 

Gledelig samarbeid

Stein-Helge Eide i ELKO er også fornøyd med det nye samarbeidet:

– VestlandsHus er blant Norges største aktører på boligmarkedet, med mange flotte boliger og prosjekter. De er fremoverlente og ambisiøse i sine tanker om å bygge hjem for fremtiden, noe som er en god match med det våre produkter kan tilby. VestlandsHus er svært nøye når de velger sine samarbeidspartnere, så vi er stolte over å være en av hovedleverandørene til VestlandsHus, og vi ser frem til et godt samarbeid. 

Les flere artikler fra Schneider Electric