Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Reduserte kontoret og økte fleksibiliteten med smarte grep

HR-direktør Line Cecilie Jakobsen i Schneider Electric slår et slag for mer fleksible kontorløsninger.
HR-direktør Line Cecilie Jakobsen i Schneider Electric slår et slag for mer fleksible kontorløsninger.
Del
Schneider Electrics formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energi og ressurser. Vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle og kaller dette Life Is On. Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for boliger, bygg, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og økosystemer av partnere. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered». For mer informasjon: https://www.se.com/no

I forbindelse med tilbakekomsten til kontorene etter pandemien utførte Schneider Electric en undersøkelse blant de ansatte. Den viste at 83 % ønsket seg en hybrid kontorløsning med mer fleksibilitet rundt hjemmekontor og digitale møterom.

Vi ønsker at de ansatte skal oppleve at de er en del av fremtidens arbeidsplass. Det innebærer fleksible og miljøvennlige lokaler med smarte, effektive løsninger, sier HR-direktør Line Cecilie Jakobsen i Schneider Electric, en verdensleder innen digital teknologi for energihåndtering og automatisering.

For å imøtekomme dette gjorde Schneider en ombygging av sine kontorer i Oslo.

Vi har skalert ned kontorarealene våre, slik at vi setter et mindre miljøfotavtrykk. Samtidig har vi oppgradert lokalene til å blir mer fleksible for ulike typer bruk, sier Jakobsen.

Ønsker gode tilkoblingsmuligheter

Endringsevne er en nødvendig egenskap for å overleve, og det krever ekstra dynamikk og fleksibilitet på alle fronter, også for kontorinnredning.

Kontorer omstruktureres hele tiden, men i pandemien ble dette behovet enda sterkere. Lokalene blir mindre og endres, og digital kommunikasjon ved hjelp av mobile enheter samt bruk av wearables øker i omfang. Dermed øker også ladebehovet.

- Vi ønsker å fremme samarbeid på tvers av fysiske barrierer. Man vil bort fra silotankegang, fremme kreativitet og samarbeid på tvers av avdelinger, uttaler Jakobsen i Schneider Electric.

Ergonomi, modularitet og skalerbarhet

Fremtiden innen elektroinstallasjoner for kontorer er modulære løsninger som er lette å skalere på en enkel og ryddig måte.

Derfor utviklet Schneider Electric en ny og helhetlig løsning: Unica System+ for fleksible kontorer. Den gjør strøm lett tilgjengelig overalt, slik at arbeidsmiljøet blir mer estetisk og lettere å rengjøre. Systemet består av cirka 200 elementer som komplementerer hverandre og har sikkerhet, fleksibilitet og design i fokus.

Fremtidsrettet med hurtiglading 

Digitalisering fører til økt behov for rask lading av elektroniske dingser.

 P<span lang="nb-NO">roduktsjef Deepesh Sharma i Schneider Electric.</span>
 Produktsjef Deepesh Sharma i Schneider Electric.

- Fremtidens ladeløsninger må basere seg på bruk av ulike typer USB-uttak, av type A og spesielt av type C. Den siste garanterer raskere lading og vil være fremtidens foretrukne USB-kabel, sier produktsjef Deepesh Sharma.
I Unica System+ serien kommer disse uttakene enten ferdig bestykket i de modulære enhetene, eller bestykket etter behov. Trådløse mobilladere finnes allerede til integrering i arbeidsbord, mens trådløse ladere som egen modulær enhet er rett rundt hjørnet.

Ryddige og stilige pulter

Modulære enheter i flere størrelser og farger kan monteres på skrivebordet eller på grenstavene, og de kan komponeres og kobles sammen etter behov. Tanken bak Unica System+ er at det skal være dynamisk og fleksibelt. Blant de mest populære er kontaktene i hvitt eller sort med grått trekk – et stilig stoff fra danske Kvadrat.

Hva er Unica System+ for fleksible el-installasjoner?

Systemet består av robuste gulvuttak og -bokser i ulike størrelser og materialer, trådløse ladere og bordenheter (med Schuko- og USB-uttak) som integreres i bord, frittstående og modulære bordenheter med el- og USB-uttak som festes på bord og grenstaver/stolper. Du finner også tilbehør som etikettholdere, telefonholdere, kabelklemmer, gulvmatere, hullsag, m.m. Systemet fokuserer på design, brukervennlighet og fleksibilitet.

Unica System+ kan kjøpes hos landets største elektrogrossister.

For kontorer og leiligheter med store glassflater

Gulvbokser med strømuttak og grenstaver gir brukere mulighet til å få strømtilkobling midt i et rom. Løsningen er spesielt aktuell i moderne kontor- og leilighetsbygg, hvor vegger er blitt erstattet av glassflater, eller på møterom og åpne fellesarealer med høye bord for uformelle 1 til 1-møter.

Elegant innredning

Unica modulære enheter er både estetiske, sikre og ekstremt praktiske. Her kan du kombinere Schuko-uttak med USB-uttak, eller en trådløs lader.
Unica modulære enheter er både estetiske, sikre og ekstremt praktiske. Her kan du kombinere Schuko-uttak med USB-uttak, eller en trådløs lader.

Grenstaver og stolper med strømtilkobling fra tak eller gulv i to høyder, lav og høy, kan kombineres med eike-bordplater, eventuelt med hull som er tilpasset den minste bordenheten i serien. Den kan integreres i benker og pulter.

- Vi har stor tro på at Unica System+ er et viktig steg i riktig retning: det er en fremtidssikker løsning med stilig design som viser seg å være veldig populær også hjemme, avslutter Deepesh Sharma.

 

Last ned katalogen her »