Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Dette gjør dem til et forbilde innen bærekraft

Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric.
Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric.
Del

Schneider Electric ønsker å skape «Impact» ved å gjøre alle i stand til å få mest mulig ut av energi og ressurser, og bygge bro mellom fremgang og bærekraft. Vår misjon er å være den pålitelige partneren innen bærekraft og effektivitet. 

Vi er en global industriell teknologileder med verdensledende ekspertise innen elektrifisering, automasjon og digitalisering; og vi jobber for å bringe intelligente, motstandsdyktige, fremtidssikre og brukervennlige løsninger til industri, infrastruktur, datasentre, bygg og boliger.

Med forankring i vår dype domeneekspertise, leverer vi integrerte AI-baserte IoT-løsninger som dekker hele levetiden til anleggene – med en lønnsom vekst for våre kunder som resultat.

Corporate Knights rangerer Schneider Electric som nummer én i sin kategori og syv globalt i 2023. Anerkjennelsen kommer etter topp ESG-rangeringer i desember.

– Å sparke i gang 2023 med en slik anerkjennelse av vårt bærekraftsarbeid gir hele selskapet energi, uttaler Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric.

Corporate Knights’ liste for 2023 over verdens 100 mest bærekraftige selskaper er klar, og Schneider Electric befester sin posisjon som et av verdens mest bærekraftige aktører med en 7. plass og som nummer én i sin kategori. Resultatet ble presentert i forbindelse med World Economic Forums toppmøte i Davos.

På topplisten for 12. gang 

Finansmagasinet Corporate Knights lister hvert år opp verdens 100 mest bærekraftige selskaper. 
Finansmagasinet Corporate Knights lister hvert år opp verdens 100 mest bærekraftige selskaper. 

Det kanadiske finansmagasinet vurderer hvert år over 6000 selskaper og deres bærekraftige investeringer, likestilling og satte forpliktelser for klima og sosiale forhold. Dette er 12. året på rad Schneider Electric er med på listen.

– Dette viser at langsiktig arbeid og forpliktelser blir lagt merke til. Det er en viktig påminnelse for hvordan vi og de andre selskapene på Global 100-listen kan gjøre en forskjell på alle nivå, både i næringslivet, og for å bidra til positiv endring for klima, sosiale og økonomiske forhold, forteller Avice-Huet.

Nødvendig for bærekraftig omstilling 

I følge Corporate Knights har alle selskapene på listen det til felles at de leverer produkter og tjenester som er nødvendig for bærekraftig omstilling.

Scheider Electric bidrar som leverandør av digitale energiløsninger og automatisering til effektivisering og bedre utnyttelse av ressurser. Schneider Electric legger hvert kvartal frem sine tall på bærekraft sammen med de finansielle resultatene.

Bærekraft = økt lønnsomhet

Fokus på bærekraft fører til en mer miljøvennlig drift, med mindre bruk av energi og ressurser. Med riktig teknologi, oppnår du samtidig bedre lønnsomhet og produktivitet.
Ønsker du å vite mer om hvordan Schneider Electric kan hjelpe deg med å bli mer bærekraftig, kan du lese om våre rådgivningstjenester innen bærekraft her og/eller kontakte:
Sofie Nyman, Sustainability Business Development i Schneider Electric Norge,
sofye.nyman@se.com 

Les flere artikler fra Schneider Electric