BYGG

Ny fagsjef i RIF

NY I RIF: Kristin Haaland blir ny fagsjef i RIF.
NY I RIF: Kristin Haaland blir ny fagsjef i RIF. Bilde: Truls Tunmo
Truls Tunmo
9. nov. 2010 - 13:57

Hun overtar stillingen etter Terje Hugin som pensjoneres etter 25 år i organisasjonen.

Haaland trer inn i stillingen den 10. januar 2011.



Allsidig bakgrunn

Hun er utdannet sivilingeniør fra NTH i 1990, og er i dag ansatt som seniorrådgiver i NHO, avdelingen for Innovasjon.

Tidligere har hun blant annet vært prosjektleder og byggeleder hos Siv. Ing. Trond Thorvaldsen As, miljørådgiver/KS/HMS ansvarlig i SAS, byggeleder på Oslo Lufthavn og konsulent i Nau Tek AS, ifølge en pressemelding.



– Styrker RIF

– Jeg er svært glad for at Kristin Haaland har takket ja til å bli ny fagsjef i RIF.

Det er en stor styrke for RIF at hun både har jobbet tverrfaglig og har god kunnskap om organisasjonslivet, sier RIFs administrerende direktør Liv Kari Hansteen.



– Gleder meg

– Jeg gleder meg til å bidra til at RIFs og medlemmenes kunnskap blir enda mer etterspurt, fordi RIF har faglig styrke og integritet.

Det blir viktig for meg å bygge videre på det som allerede finnes i organisasjonen og videreutvikle det med den erfaring og kompetanse jeg har med meg, sier RIFs nye fagsjef Kristin Haaland.



Skal øke synligheten

Haaland blir en viktig ressurs i RIFs videre strategiske arbeid med å bedre rammebetingelsene og øke synligheten til rådgiverbransjen, noe som innebærer arbeid med lover og forskrifter og synliggjøring av den merverdi rådgivende ingeniører skaper for sine kunder og samfunnet.



State of the Nation

I tillegg vil Haaland også være sentral i arbeidet med å følge opp State of the Nation, RIFs policyarbeid i forhold til Statens Vegvesen, Jernbaneverket og statsråd Navarsetes initiativ om en ny Stortingsmelding om bygningspolitikk.

Den nye fagsjefen vil også få ansvaret for å videreutvikle RIFs fagutvalg innenfor akustikk, brannsikkerhet, bygge- og anleggsteknikk, bygningsfysikk, prosjektadministrasjon, tekniske installasjoner og vann- og miljøteknikk, samt å følge opp RIFs BIM-gruppe.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.