NY JOBB: Adm. direktør Per-Otto Wold i norske Point Carbon blir Thomson Reuters nye globale utviklingssjef for energisegmentet. (Bilde: CAMILLA AADLAND)

Blir global utviklingssjef

  • Kraft

Administrerende direktør Per-Otto Wold i norske Point Carbon blir Thomson Reuters nye globale utviklingssjef for energisegmentet.

– Det blir spennende det, sier Per-Otto Wold til Teknisk Ukeblad.

Kjøpt opp

Point Carbon Som har spesialisert seg på analyser og nyheter innen internasjonale klima- og energimarkeder, ble nylig kjøpt opp av Thomson Reuters, et av verdens største informasjonsselskaper.

– Det har vært en positiv opplevelse så langt. Integrasjonen går fint, forteller Wold, som i sin nye stilling vil fortsette å jobbe med å gjøre energimarkedet i USA mer transparent.

– Vi er begeistret

– Det er et prosjekt som vi har hatt gående en stund. De kom opp i forbindelse med finansreformen i USA. Jeg vil også jobbe med realtime manipulering av kraftverk og en mer strategisk utvikling av karbonmarkedet, opplyser han.

Shaun Sibley, leder for Thomson Reuters energi- og ressursavdeling er fornøyd med å ha fått nordmannen med på laget.

– Per-Otto har en fantastisk evne til å forvandle ideer til verdier. Vi er begeistret for at han nå skal overføre sin ekspertise til vår virksomhet, sier Sibley til NTB.

Nordens største elbilkonferanse
Få med deg «Nordic EV Summit 2017» tirsdag 7. februar.
Union Scene, Drammen, Norway.