MOBIL

Asus Transformer Pad kommer i mai

Kraftig Nvidia-maskinvare og fornuftig pris.

25. apr. 2012 - 06:01
Vis mer

Asus har allerede lansert muskeltabletene Transformer Prime og Transformer Infinity (ikke i Norge), og nå kommer produsenten med den tredje og rimeligste utgaven i Transformer-serien sin: Transformer Pad TF300.

Transformer Pad har ikke like heftige spesifikasjoner som toppmodellen Prime, men det er likevel nok av snacks under skallet - for eksempel Nvidias Tegra 3-systembrikke.

Denne har fire prosessorkjerner (som i dette tilfellet yter 1,2 GHz per stk) i tillegg til en støtteprosessor som tar over ved mindre krevende oppgaver. Du får også 1 GB arbeidsminne og den hittil kraftigste Nvidia-grafikkbrikken for mobiltelefoner/nettbrett.

LES OGSÅ: Tegra 3-oppfølger klar til høsten

Skjermen har en størrelse på 10,1-tommer, og kjører ut bildet i oppløsningen 1280 x 800 piksler. Skjermtypen er IPS-LCD.

Transformer Pad har 32 GB internminne, og med tanke på at den også er et av ganske få nettbrett som støtter minnekort kan du doble kapasiteten for et par hundringser ekstra.

Tastatur med batteri

I likhet med de andre Transformer-tabletene kan også Transformer Pad kobles til et tastatur med innebygget batteri. Den totale brukstiden per lading er vanligvis 10 timer, men øker til 15 timer når du er koblet til dette.

Transformer Pad kommer i løpet av mai, og du kan regne med å måtte punge ut 3200 kroner for varianten med kun Wi-Fi (TF300T), og 4000 kroner for den med 3G (TF300TG) . Skal du ha tastatur i tillegg kan du legge en tusenlapp på prislappen.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.