Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Slik blir Android enkelt, effektivt og sikkert for bedriften

Advertisement

– Hva kan Samsung gjøre for oss? Det er et spørsmål vi ofte får fra arbeidsgivere i offentlig og privat sektor. Når vi må besvare det i løpet av et halvt minutt, pleier vi å si at ingen har et bredere utvalg av modeller enn Samsung, og ingen slår dem på effektiv og sikker utrulling og drift i Android-sfæren.

Gi dine ansatte et ekte valg

Interessert i å se og høre hvordan Samsung og Android kan fungere i din virksomhet? Ta kontakt med Techstep i dag!

Slik får du det til »

Det sier kommersiell direktør Erik Haugen i Techstep, som utdyper: – De som spør, vet som regel av vi i Techstep er opptatt av å tilby kundene infrastrukturen for å jobbe smartere og mer fleksibelt på mobile enheter, samtidig som personvern og datasikkerhet ivaretas på aller beste måte. Mange av dem har erfaring med Flow, som er totalleveransen vi har utviklet for at ansatte og arbeidsgivere skal få en førsteklasses mobilopplevelse.

Flow er – kort fortalt – en fullt ut outsourcet drift og forvalting av mobiltelefoner, oppdatering av operativsystem, apper, abonnement og sikkerhet. Her inngår finansiering, forsikring, vedlikehold og utskifting av enhetene. Techstep konfigurerer enhetene, oppdaterer OS og apper og håndterer mobilsikkerheten. Løsningen inneholder også egen skytjeneste for selvbetjening av abonnement, policykontroll og servicehåndtering. Med en fast månedlig pris per bruker blir det enkelt å håndtere for både IT og HR i større virksomheter.

Variert og attraktivt utvalg av mobiltelefoner

For at dette skal være både attraktivt for ansatte og hensiktsmessig for arbeidsgiver, er det noen viktige forutsetninger som må være på plass. Her scorer Samsung veldig høyt, sier Haugen:

 

– Få andre kan for eksempel tilby et slikt utvalg i modeller til bedriftsmarkedet, fra enklere modeller til de mest sofistikerte og robuste – såkalte rugged devices. Utvalget gjør det enkelt å kombinere bedriftens økonomiske og funksjonelle behov med de ansattes personlige preferanser.

Effektive og sikre løsninger

Haugen understreker at Samsungs styrke handler om langt mer enn modeller som gjør dine ansatte fornøyde: Ingen større virksomheter i dag bør tilby sine ansatte mobiltelefoner (og abonnement) uten at de samtidig tilpasser enhetene, har kontroll på dem mens de er i bruk, oppdaterer OS og programvare og ivaretar sikkerheten. Dette er blant de viktigste egenskapene ved Mobile Device Management (MDM).

– Her tilbyr Samsung det vi mener er markedets ledende løsninger for Android-enheter. Særlig Knox Configure, EFota og sikkerheten gjennom Knox er veldig sterk. Dette er navn på tjenester knyttet til henholdsvis utrulling, drift og sikkerhet, sier han.

Samsung selv sier at det er tre verdier som skal gjennomsyre deres mobilopplevelse: Den skal være fleksibel, innovativ og sikker.

Gi dine ansatte et ekte valg

Interessert i å se og høre hvordan Samsung og Android kan fungere i din virksomhet? Ta kontakt med Techstep i dag!

Slik får du det til »

– Når vi i Techstep ser hvordan Samsungs telefoner og støttesystemer fungerer i praksis, kan vi trygt fastslå at dette er mer enn luftig markedsføring. Spesielt i yrker knyttet til transport og håndverk – men også tradisjonelle «kontoryrker» – ser vi at bruken av apper har betydd utrolig mye for både effektivitet, kvalitet og trivsel, sier Haugen. 

Enkelt for bedriften, komplisert i maskinrommet

Det som er enkelt for både bedrift og den ansatte, er gjerne mer komplisert på bakrommet. Finansiering, forsikring, utrulling, konfigurasjoner, oppdateringer, support og livssyklushåndtering av utstyret er sju ulike eksempler på oppgaver som alle krever en stødig partner.

– Kompetanse om hvordan man får til en slik leveranse, er sentralt for at kunden skal få en sømløs og sikker mobilopplevelse. Hos oss handler det om å sette sammen markedets beste løsninger – og så få disse til å spille på lag.

– Det er dette som ligger i Flow. La oss også legge til at Flow inkluderer EcoSafe, som innebærer sikker sletting og miljøhåndtering av mobiltelefoner når de skal videreselges eller materialgjenvinnes, sier Haugen.

Denne annonsen er publisert av TUM Studio, en underavdeling av Teknisk Ukeblad Media. Journalistene og redaksjonen i Tu.no og Digi.no er ikke involvert i produksjonen.
Personvern
© TUM Studio 2022