Arkiv

Fant 7 artikler om emnet Equinor [fjern] med artikkeltype Debatt [fjern]

Tittel Dato

DEBATT: Elektrifisering av sokkelen Equinor-direktør: Å skape ny industri krever mer enn å stramme til klimamål og øke CO2-avgiftene

Kanskje må vi gjennomføre tiltak som koster mer enn 2.000 kroner per tonn for å nå utslippsmålene. Vi må diskutere hva det innebærer, skriver Equinors sjeføkonom Eirik Wærness.

DEBATT: Equinor – kriseåret 2020 Equinor mangler prestasjonskultur

Equinor opplevde i 2020 hendelser av et omfang og en alvorlighetsgrad som gjør at året må bokføres som et kriseår. En årsak til kriseåret er at selskapet til tross for sin 40-årige historie med utallige suksesser ikke har maktet å etablere en prestasjonskultur som er bærekraftig. 

DEBATT: Havvind i Norge Bra med storsatsing på havvind – men politikerne må passe på statens pengesekk

Det ser endelig ut til å løsne for en stor norsk satsing på havvind. Det er veldig bra. Men politikerne må passe på at de sterke selskapene bak «gigantalliansen» ikke får fri adgang til statskassen.

DEBATT: Ørsted – Equinor – Industripolitikk i Norge og Danmark Hvorfor kan ikke Equinor være mer som Ørsted?

Mens Norges flaggskip Equinor tapte 200 milliarder kroner på investeringer i USA, vokser Ørsted på å bygge fornybar energi i hele verden. Hvorfor kan ikke Equinor være litt mer som Ørsted?

DEBATT: Equinor – Staten bør selge ut Equinors internasjonale virksomhet

Norge kan bane veien for fornybarsamfunnet, mener Ståle Gjersvold, konsernsjef i TrønderEnergi.

DEBATT: Equinor og dialogmøte Equinor har et klimaproblem: Uten troverdig svar til de unge

Equinor har et klimaproblem, ikke et kommunikasjonsproblem som kan fikses med kampanjer og markedsføring. Inntrykket etter dialogmøtet med ungdom i Bergen er at selskapet ikke har planer om å endre seg.

DEBATT: IoT – digitalisering av næringslivet Equinor må nærme seg kundene

Energiselskapet bør ta innover seg at kundene velger selskaper som er på lag med dem – og velger bort firma som primært tenker på egne interesser.

Fant 7 artikler. Viser 1–8.